EU = fascism

Att Margot Wallström är i det närmaste en fascist är väl egentligen ingen nyhet. Alla som minns hur hon slingrade sig kring Irlands folkomröstning för EUs konstitution och varför man inte tänkte respektera deras ”felaktiga” valresultat, kan knappast säga annat.

Att hon därför också vill drastiskt försämra transparensen i EU, tvärtemot traditionellt svenska principer om öppenhet och transparens i staten, torde knappast vara förvånande (om inte det faktum att hon är sosse var hint nog).

Jag har inga större förhoppningar om att det ska gå åt rätt riktning i framtiden. EU är ett överstatligt sosseprojekt som inte syftar till något annat än att hitta på ”jobb” åt överbetalda byråkrater och politiker på allas vår bekostnad, samtidigt som besluten över ditt liv flyttas allt längre ifrån dig som enskild medborgare. EU är av politiker, för politiker.

Och på tal om fascism så tänker Italien se till att deras medborgare inte använder medborgarrättsverktyg som YouTube i framtiden. Nej, hädanefter ska Italienska Staten godkänna allt man vill lägga upp först. Censur kallas det.