Dagens fundering…

Varför är alltid smet och deg godare än den färdiga bakprodukten? Borde det inte vara tvärtom? Varför inte bara servera smet eller deg ist. annars? Jag förstår inte. Fast jag förstår att jag får ont i magen varenda gång jag försöker baka.

Jag föreslår en kakfatets renässans. Hädanefter serveras allt i mugg.

  • bull

    C6H12O6 → 2C2H5OH + 2CO2
    där har du svvaret.

    • Anonym

      Till varför jag får ont i magen?

      • bull

        ja antagligen eftersom alkohol och kolsyra tar mer plats i magen.
        men jag tänkte mest på varför det smakar midre ”gott”

        • Anonym

          Jag skolkade från kemilektionerna, så jag blev inte så mycket klokare. ._.

  • Hehe, kom att tänka på det här http://www.youtube.com/watch?v=5QGl60UduI4

  • Hanna Wagenius

    Ta bort bakpulvret så går det utmärkt att servera i mugg – utan magont! :-)

    • Anonym

      Smart, det ska jag göra hädanefter. ^^