Arrestera Påven!

Richard Dawkins och Christoffer Hitchens, två av världens mest framstående ateister, vill arrestera påven när han besöker Storbritannien. Anledningen är förstås att han är misstänkt för att ha mörklagt sexuella övergrepp på barn.

Dawkins, author of The God Delusion, said: “This is a man whose first instinct when his priests are caught with their pants down is to cover up the scandal and damn the young victims to silence.”

Hitchens, author of God Is Not Great, said: “This man is not above or outside the law. The institutionalised concealment of child rape is a crime under any law and demands not private ceremonies of repentance or church-funded payoffs, but justice and punishment.”

För den stackare som inte lyssnat på någon av alla utmärkta föreläsningar som dessa två gentlemän har publicerat, rekommenderas en sökning på YouTube.

  • Yurre

    Jag är fortfarande chokad av det jag såg på tv när påven dog. En massa folk gråter i hela torget. Fy fan.. Som att det är Jesus som kom tillbaka och dog om.

  • Mirhepo

    Mjo, jag tror inte att manliga organisationen Vatikanen/Kristendomen är särskillt troende på toppen, och jag tror att självaste påven slår dom 2 herrarna i att vara Ateist. Men jo, jag håller med dom om att man borde kvarhålla den banditen och internera han i en källare el någe liknande.

    Det jag förstår allra minst är att kvinnor visar sig överhuvudtaget i kyrkan, eftersom man inte gillar dom värst mycket och kristendome är väl den världsreligion som har den mest extrem hatiska literatur emot kvinnor. Men gammal vana är väl väl inbiten då hos folk. Personligen så anser jag att man borde bunta ihop hela den här organisationen och avveckla den.

    Lite närmre ligger väl svenska kyrkan som jag anser att man borde avhysa från svensk mark, riva kyrkor och kasta stenarna i östersjön efter dom el nått, och ställa kyrkan inför rätta, för hets mot folkgrupper, förföljelse, mord m.m.. Men det får man väl inte säga kanske…