Whipclub

Det är inte så ofta jag har tillfälle vara särskilt social. Iaf inte i större grupp. De flesta kompisar bor i andra städer, så det blir mest att jag umgås på två, med film och fika, vilket kan vara nog så trevligt!

Men ibland är det kul göra nåt extra och för mig har det mest lockande varit bdsm/fetisch-klubbar/fester, eftersom man får en chans dels att klä upp sig fint och dels att umgås med likasinnade. Visst, det finns utrymme för lek för den som vill, men för mig handlar det mer om att träffa folk i en miljö där jag inte nödvändigtvis sticker ut som ett freak.Kunna slappna av och veta att folk inte freakar ur när de får veta att jag är shemale.

Så, tidigare har jag varit på Kinky Nights och i Club Sesams lokaler i Gbg. Den här gången är det premiär för Sthlm, vilket kan tyckas lite udda eftersom jag bor relativt nära Sthlm och har fem-sex timmars resa till Gbg. :P Hursomhelst, jag har reggat medlemskap på Whipclub och ska dit med ett par vänner ikväll!

Eftersom det är en fetischklubb så är det dresscode och man kan inte valsa in och se ut hur som helst. Jag ska köra på schoolgirl-temat, fast i Hanna-tappning, förstås. ;)

Eftersom jag måste åka tåg först och det är vinter, så blir det lite kallt, så jag åker i jeans (och jacka). Vi får hoppas det inte blir för kallt. :) Trevlig helg!

 • John 23 Uppsala

  Underbart Hanna! Blir helt mållös när jag ser dig!

  Fortsätt så, du är otroligt sexig!

  kramar John!

 • Tack ^^

 • Tillie

  Vad fin du är! :)
  .-= Tillie´s last blog ..Morgonpigg? =-.

 • daniel

  väldigt fint, schoolgirl går alltid hem! du får berätta om besöket när du kommer hem.

 • rawr!
  .-= Madde´s last blog ..olol =-.

 • stefan hallgren

  Hot stuff!

 • Tomas

  Snyft, att du inte är min.