Whipclub

Det är inte så ofta jag har tillfälle vara särskilt social. Iaf inte i större grupp. De flesta kompisar bor i andra städer, så det blir mest att jag umgås på två, med film och fika, vilket kan vara nog så trevligt!

Men ibland är det kul göra nåt extra och för mig har det mest lockande varit bdsm/fetisch-klubbar/fester, eftersom man får en chans dels att klä upp sig fint och dels att umgås med likasinnade. Visst, det finns utrymme för lek för den som vill, men för mig handlar det mer om att träffa folk i en miljö där jag inte nödvändigtvis sticker ut som ett freak.Kunna slappna av och veta att folk inte freakar ur när de får veta att jag är shemale.

Så, tidigare har jag varit på Kinky Nights och i Club Sesams lokaler i Gbg. Den här gången är det premiär för Sthlm, vilket kan tyckas lite udda eftersom jag bor relativt nära Sthlm och har fem-sex timmars resa till Gbg. :P Hursomhelst, jag har reggat medlemskap på Whipclub och ska dit med ett par vänner ikväll!

Eftersom det är en fetischklubb så är det dresscode och man kan inte valsa in och se ut hur som helst. Jag ska köra på schoolgirl-temat, fast i Hanna-tappning, förstås. ;)

Eftersom jag måste åka tåg först och det är vinter, så blir det lite kallt, så jag åker i jeans (och jacka). Vi får hoppas det inte blir för kallt. :) Trevlig helg!