Valsedlar utdelade!

Då var vi tillbaka. Regn och rusk, söndagen efter nationaldagen. Jag hoppas att det inte är piraterna som stannar hemma idag p g a vädret.

När jag kom in på Gideonsbergsskolan intill där jag bor här i Västerås, hann jag knappt få upp plastpåsen med valsedlar innan det stod en kille och väntade på att få en i handen. Det var en uppmuntrande känsla! :)

Jag läste till min förvåning att vi har täckning på hela 98,5% av vallokalerna. Det är en i sig helt enastående bedrift för ett parti bestående av enbart volontärer! Jag är stolt över att vara en del av det här och jag är hoppfull inför kvällens valresultat.

Sju vallokaler och det tog oss bara en dryg halvtimme, mycket tack vare gårdagens rekognisering. Vi hade skrivit ut kartor och sedan räknat ut den snabbaste färdvägen så vi kunde ta dem i rätt ordning. En hel del skolor, ett pensionärshem och nån samlingslokal. Det enda stället det var fullt fart på var pensionärshemmet. ;D

Det blir en tur i eftermiddag också, men nu ska jag njuta av en varm kopp te och av att inte vara en av de stackare som står i kylan och delar ut valsedlar utanför lokalerna.

Du har väl inte missat att Piratpartiets samtliga valvakor kommer livesändas via bambuser från live.piratpartiet.se?