Traumatiserade barn

Ibland blir västvärldens neurotiska sexualsyn så pinsamt uppenbar.

Här ovan kan vi se hur ungdomar traumatiseras av att se sin lärarinna halv-strippa i en lek av sanning och konka. Jag vet inte vad ni gjorde på högstadiet, men jag satt och fantiserade om både manliga och kvinnliga lärare i 25-30års åldern. Hade nån av dem strippat hade jag förmodligen blivit paff, generad och sen tokrunkat hemma i månader efteråt.

Det är för fan inget man blir traumatiserad av om inte ens omgivning har smittat av sig med sin sjuka syn på nakenhet så man själv fått samma neurotiska förhållande till sin sexualitet, vilket isf är tragiskt, men knappast lärarens fel.

Mer strippande lärare säger jag! Åtminstone så länge någon självmant ger dem uppdrag att ‘dansa sexigt’ som konsekvens i sanning & konka.

 • MrArboc

  Bakgrundshistorien skippar jag, men i slutet på åttan hade jag ett allvarligt samtal med min kvinnliga klassföreståndare i ett rum på ett vandrarhem. Tanken var väl god för jag förtjänade helt klart en föreläsning.

  ”Tyvärr” var hon bara klädd i jeans och en BH så det blev ju en belöning för skitungen. Du beskrev konsekvensen ganska bra;-)
  .-= MrArboc´s last blog ..Solros! =-.

 • mokky

  Seriöst den där videon är ju flera år gammal, kan bara säga aftonblaskan…….

 • Mindre strippande skollärare därför att det inte hör skolan till! Traumatiska upplevelser tror jag inte på men olämpligt.
  .-= Odelberg´s last blog ..Ett litet missförstånd =-.

 • Vilket självklart väcker frågan MrArboc, är du eller är du inte en galen psykopatisk våldtäktsman? ;-)

  Läste om att det är fullt polispådrag här i lilla Nybro (nåväl, full pådrag för att vara Nybro antar jag) på jakt efter en blottare.

  Jag tror faktiskt också att folk överreagerar inför nakenhet rätt rejält.
  .-= WysiWyg´s last blog ..Tvättstuge-äventyr. =-.

 • Yuri

  Om hon strippade inför mig och mina ghetto klasskamrater (de flesta från kurdistan och turkiet) på den tiden då jag gick i skolan, då skulle vi vänta på henne nära hennes port samma kväll och slåss om vem knullar henne först.

 • Enbart bh, trosor, och ett par uppknäppta byxor. Det var ju tre plagg för mycket! Där har vi en lärare som får bakläxa. (Eller en läxa på baken, kanske.)
  .-= Henrik Sundholm´s last blog ..Skoluppgift om arbetslöshet =-.

 • MrArboc

  @WysiWyg: Galen kanske, men inte våldtäktsman och det hör väl till sjukdomsbilden att förneka att man är psykopatisk? ;-)
  .-= MrArboc´s last blog ..Jäst fisk! =-.

 • kenny_lex

  Som sagt var kan man undra vad det är som gör att detta är en traumatisk upplevelse för ungdomarna/barnen eller föräldrarna? För det är ju inte mer naket än vad det är på en Svensk badstrand eller vad man kan uppleva i ett badhus nästan överallt i världen.

  Men sedan slog det mig, den såkallade nyheten kommer från Aftonbladet som är ungefär lika seriös som MAD-TV.

 • DreamDesign

  Man undrar ju över om det är barnen som uttryckt sig ”traumatiserade” eller om det är föräldrar som skyllt på barnen för sina egna åsikter, eller snarare fördomar och behov av att uppträda ”politiskt korrekt”?? Tvivlar starkt på att någon ungdom närvarande hade uttryckt någon form av ”traumatisk upplevelse” över ett dylikt fall.
  Sen kan man ju faktiskt undra lite över lärarens behöv av att flasha sig inför typ 10-15 år yngre människor .. och ungdomar i detta fall. Kanske lite av en ålderskris? :)