TPB-rättegången: Den första dagen

Jaha, då var det morgon. Jag har duschat, ätit frukost, hunnit igenom ännu ett kapitel av redigeringen av ljudboken Piraterna. De svenska fildelarna som plundrade Hollywood, och spanade igenom lite av Play Rapports reportage senaste dygnet. Eftersom jag bara sovit drygt tre timmar, stressintolerant som jag är, med resultatet att en tid att passa leder till orolig om någon sömn. Nåja, här är jag iaf.

Jag kunde notera att den Holländska rapporten som visade att fildelning är bra för samhället, nåt gammelmedia nu och att man gjort ett reportage om det som följer här nedan:

Sen måste jag också, lite off topic för dagen, passa på att kommentera att man nu tänker ta bort monopolet på kollektivtrafik. Det är jag förstås positiv till, kan kollektivtrafik drivas med vinst ska inte staten sitta och håva in pengar. Det ska drivas i privat regi i största möjliga mån.

1½h kvar tills rättegången börjar. Dags för en till kopp te, lite mer redigering och sen hoppas jag få klart de sista fyra kapitlen under morgondagen.

  • Shit, vad morgonpigg du är! Jag vaknade för 10 minuter sedan och har inte ens hunnit dricka kaffe.

    Yamikos senaste bloggpost..Sossar mot Storebror

  • Man måste säga att gammelmedia är tämligen sega med att rapportera saker. Du skrev om den här artikeln på helgon för snart en månad sen.

    De missar dessutom att få med några av slutsatserna i rapporten. Som att fildelare laddar ner mer legalt och dessutom köper fler spel.

    Dock bra att de rapporterar överhuvudtaget.

    Och att monopolet på kollektivtrafik ska avskaffas är fantastiskt. :)