TPB-rättegången: Den första dagen

Jaha, då var det morgon. Jag har duschat, ätit frukost, hunnit igenom ännu ett kapitel av redigeringen av ljudboken Piraterna. De svenska fildelarna som plundrade Hollywood, och spanade igenom lite av Play Rapports reportage senaste dygnet. Eftersom jag bara sovit drygt tre timmar, stressintolerant som jag är, med resultatet att en tid att passa leder till orolig om någon sömn. Nåja, här är jag iaf.

Jag kunde notera att den Holländska rapporten som visade att fildelning är bra för samhället, nåt gammelmedia nu och att man gjort ett reportage om det som följer här nedan:

Sen måste jag också, lite off topic för dagen, passa på att kommentera att man nu tänker ta bort monopolet på kollektivtrafik. Det är jag förstås positiv till, kan kollektivtrafik drivas med vinst ska inte staten sitta och håva in pengar. Det ska drivas i privat regi i största möjliga mån.

1½h kvar tills rättegången börjar. Dags för en till kopp te, lite mer redigering och sen hoppas jag få klart de sista fyra kapitlen under morgondagen.