Sughelg

Den här helgen sög. Trött av all jäkla tapetserande, irriterad av att hamna helt ur mina rutiner (eller frihet från rutiner snarare) och sen idag blir jag dessutom sjuk ovanpå allt. Ont i halsen och feber. Säkert svininfluensa. Gör slut på eländet!

Fredagskvällen var förvisso trevlig. Vi såg Tarantinos nya film Inglorious Basterds. Den var inte trovärdig nånstans, men inte desto mindre underhållande för det.

Har tapetserat hela veckan hos min vän Micke. Blev fint, men man gör en del misstag och kan inte annat än lära sig av det. Och dunka huvudet i den nytapetserade väggen, emellanåt.

Nu är det iaf klart.

DSC_1344
Vardagsrum

DSC_1380
Sovrum

DSC_1385
Ett stycke kök

Det som återstår är att måla de fula bruna dörrarna vita. Idag fixade vi listerna som inte var färdigmålade när jag tog bilderna. Har fixat kanterna upptill och nedtill också så de är raka och vita. Samt bytt alla handtag i köket (nästan) mot lite snyggare. Ny spis och ny frys fick Micke också när han flyttade in. Lyx!

Nu ska jag återgå till feber och te, sen ska jag se District 9 som jag tankat ner. Såg Drag Me to Hell igår, den sög. Jag hoppas den här är bättre.