Skillnaden på TV och TS

Jag har tänkt skriva en följetång med blogginlägg om diverse olika sexuella avvikelser. Det är få bloggar som tar upp sånt och eftersom jag har direkt insyn och erfarenhet av ett antal, så tänkte jag dela med mig av den informationen och de problem och åsikter som jag kan se som berör dessa. Det första av dessa inlägg handlar om transvetism och transsexualism.

Det saknas verkligen generell kunskap på det här området. Och eftersom jag i stort sett dagligen får förklara för folk skillnaden mellan att vara transvestit och att vara transsexuell, så tänkte jag nu blogga om det. För att vara säker på att de uppemot tusentalet personer som läser min blogg iaf lär sig skillnaden.

Det här hör ju till sådant som är utanför heteronormen och därför aldrig undervisas om i skolan. Följden blir att folk lär sig det lilla de kan genom filmer där man driver med transvestiter, eller genom porr där det förekommer ‘shemales’. Ingetdera ger väl nån särskilt verklighetsbaserad info om hur det egentligen ser ut och funkar. Vad är vad eg.?

Jag är transsexuell. En del skulle inte hålla med om det (för att jag inte vill kapa snoppen), men psykiatern som utredde mig gav mig den diagnosen, liksom psykologen och sexologen som undersökt mig dessförinnan som höll med om att så verkar vara fallet. Det betyder förenklat att min hjärna upplever sig vara kvinnlig i den del av hjärnan som förmodligen styr könsidentiteten (det är vetenskapligt ganska tunt med forskning på ämnet varför det blir så) medan kroppen utvecklades under graviditeten till att bli manlig. Man kan va transsexuell åt andra hållet också, dvs kvinnlig kropp och manlig hjärna. Det är förmodligen lika vanligt. ‘Sex’ i namnet syftar på engelskans ord för kön, inte sex som i läggning. Man kan ha vilken läggning som helst som transsexuell, det har inget med saken att göra. Lika lite som om man är vänsterhänt eller inte.

Transvestiter, borde jag kanske inte uttala mig så säkert om, för det finns i lite olika former och exakt var man drar skillnaden är ibland lite otydligt. Det är möjligt t.ex. att en person som för stunden identifierar sig som transvestit, senare inser sig vara transsexuell. Men i huvudsak kan man säga att en transvestit är en person som stundtals vill leva i motsatta könets kläder. Bokstavligt talat.

Det kan vara fetischistiskt, man blir kåt av tjejkläder helt enkelt (eller killkläder, det finns ju kvinnliga transvestiter också förstås). Poängen är att man inte i grund och botten känner sig som det kön man ibland klär sig som. Man är nöjd med sin könsidentitet, men vill kunna leva ut sin ”andra sida” också.

Transsexuella upplever ofta redan i tidig barndom att något är konstigt. Ibland dröjer det till puberteten och i enstaka fall förtränger man det till senare i livet. Det blir mindre vanligt nu, eftersom informationen ökar och fler kan hitta ord att sätta på vad de känner, i o m Internet och ökad kontakt med likasinnade. Det blir lättare få vård och därmed kan fler göra något åt sin situation innan halva livet är förbi.

Många transsexuella, förmodligen en övervägande majoritet, vill genomgå kosmetisk kirurgi för att bygga om sitt könsorgan till att likna det kön de identifierar sig med. För en del är det helt centralt i förändringen, för andra är det mindre betydande. En del menar att könet hänger helt på det här och om man inte vill operera om könsorganet är man inte transsexuell. De är idioter.

För att förstå varför de är idioter behöver vi konstatera några fundamentala fakta.

 1. Könsorganet används i princip aldrig för att identifiera könet på en ny person du träffar (det gör rösten, ansiktet, håret, kläderna, rörelser etc, allt fullt möjligt att imitera utan rätt könsorgan och därmed uppfattas som det kön man själv identifierar sig som).
 2. Även om könsorganet opereras om, så kvarstår att könskörtlarna saknas och att kromosomerna tillhör fel kön. Transsexualism är ett fel på hjärnan, inte på könsorganet. Men eftersom sjukdomen leder till döden (25% – tror jag det är – av alla TS har försökt ta livet av sig innan 18 års ålder) och man inte kan ändra hjärnan, så får man ta de metoder som står till buds för att ge ett drägligt liv. För vissa är det svårt ändå, för att kroppen helt enkelt har för dåliga förutsättningar. Därför är det inte helt ovanligt att TS-personer tids nog ändå tar livet av sig, socialt isolerade och deprimerade.
 3. De kosmetiska operationer som finns ger inte ett fullt fungerande könsorgan, identiskt med ett biologiskt medfött. Det är också ett stort kirurgiskt ingrepp förenat med många medicinska risker. Enbart det sista kan vara skäl att avstå.
 4. Den biologiska driften att föröka sig, sitter ofta så djupt, att det känns viktigare att få egna barn, än exakt vilket maskineri som används för att få dem. Se bara på inseminationer, surrogatmammor, etc. Detta kanske blev mest uppmärksammat genom ”mannen” i Storbritannien som födde ett barn med sin flickvän.

Shemales, som de i porren kallas, är transsexuella som inte genomgått en könskorrigerande operation. Shemales är alltid födda som biologiska pojkar. De har ofta gått på hormoner en viss tid, för att utveckla bröst och mer former.  Ibland, eller ofta, har de bröstimplantat för att förstora bysten, eftersom kroppens mottaglighet för hormoner avtar efter den biologiska pubertetsåldern (11år och framåt). Att de ofta gör porr och prostituerar sig beror på  att en könskorrigerande operation kostar ett par hundra tusen kronor och enda sättet att rimligen få  ihop dessa summor innan man är i pensionsåldern, är genom yrken som ger bra inkomst.

I Sverige är vården för transsexuella något som bekostas inom den allmäna vården. Anledningen är helt enkelt att det kostar en jävla massa uteblivna skattemedel att låta transsexuella ta livet av sig. Operationer och livslång förbrukning av hormoner är relativt billigt. Därför finns det också väldigt få shemales i Sverige.

Jag vågar gissa att de finns desto flermaleshes”, eller vad man nu vill kalla det; biologiska kvinnor som identifierar sig som män. Det beror främst på att plastikkirurgin för att skapa ett manligt könsorgan är kraftigt eftersatt. Eller undermåligt. Kalla det vad man vill. Resultaten blir inte bra helt enkelt.

Personer som dras till specifikt TS-personer och shemales, brukar kallas för TS-lovers, eller shemale lovers. Det finns forum för sådana kontakter, t.ex. ts-dating.com. Jag skulle utifrån egna erfarenheter säga att det är lika vanligt med kvinnliga shemale lovers som manliga. Även om de manliga sannolikt tar lite mer plats på porrforum och dyl. Skillnaden jag kan se är att de kvinnliga i regel är öppet bisexuella, medan de manliga väldigt ofta drar sig för att kategorisera sig som annat än straighta. Det hör sannolikt ihop med stigmatiseringen av homo och bisexuella män i samhället.

Samtidigt kan jag också tycka att dras man till specifikt feminina shemales och ts, så finns ju bara den där lilla dinglande saken där nere som skiljer och att man tycker det är spännande tycker jag personligen inte räcker för att säga att man är bisexuell. Eftersom jag inte ser mig som kille alls, så vill jag väl inte heller gärna se att nån ser mig som kille ”egentligen” och att därmed alla som dras till mig blir bisexuella/homosexuella om de är män. De som dras till manlighet har ganska lite att hämta hos mig helt enkelt.

De vanligaste frågorna jag brukar få är följande:

Fråga: Klär du dig som tjej jämt?
Svar: Jag klär mig som mig jämt.  Jag har aldrig varit vidare bekväm i killkläder, men inte känt att jag kunnat klä mig annorlunda (pga socialt tryck). Nu klär jag mig som jag trivs, i ”tjejkläder”, för det är det jag identifierar mig med. Vissa biotjejer klär sig gärna i mer typiskt killiga kläder, utan att deras könsidentietet öppet ifrågasätts för det (däremot möjligen deras sexualitet). Om jag mot förmodan skulle gå i något mer manligt plagg nån dag, så är jag fortfarande lika tjejig i övrigt. Men nej, jag har trosor och inte kalsonger, jag går hellre i högklackat än kängor, jag går inte ut utan att sminka mig och jag lär inte klippa mig kort någonsin igen.

Fråga: Tänker du operera om dig där nere?
Svar: Nä. Som jag förklarat ovan så sitter inte könsidentiteten i snoppen på mig. Det viktiga för mig är att folk spontant behandlar mig som tjej. Ska jag va lite privat så kan jag avslöja att jag tycker om ha penetrativ sex med tjejer och jag ser inte varför jag skulle ha mindre kvinnlig könsidentitet för att jag har ‘inbygd strapon’. Tvärtom vet jag många biotjejer som avundas mig, men som inte det minsta har manlig könsidentitet för det. Och kanske tycker jag det är lite kul att det provocerar, men det är på sin höjd en bonus i sammanhanget. De som inte accepterar mig som tjej för att jag har snopp, skulle skylla på att jag saknar äggstockar och sedan på att jag har fel kromosomer, om jag lät operera om mig. Kort sagt, det hänger på attityden, inte på vad jag har mellan benen.

Fråga: Hur känns det att börja med hormoner?
Svar: Det känns underbart! Testostronets destruktiva påverkan på kroppen upphör och istället börjar kroppen omvandlas på rätt sätt, som jag känner att den borde ha gjort för länge sen. Rent emotionellt blev jag mer bekväm med killar och jag fick lättare att gråta utan att behöva tänka mig det värsta jag kan komma på för att tårarna ska komma. Nu rinner de så fort jag ser något gulligt eller rörande överhuvudtaget. Brösten växer, huden blir lenare, håret blir mjukare och starkare, naglarna blir också starkare.

Och sen slutligen en liten politisk känga. I Sverige idag får man inte byta namn om namnet man vill ta sig är klassificerat som tillhörande det andra könet. Det är en staten-vet-vad-som-är-bäst-för-dig-lag som grundar sig på att man inte ska ta sig ett namn man kan må dåligt av. Den sortens reglering borde självklart avskaffas och ingen borde seriöst kunna argumentera för något annat så länge det gäller myndiga människor.

För att byta juridiskt kön måste man vara steriliserad och inte ha sperma/ägg sparade. Man anses inte lämplig som förälder om man är transsexuell, man får inte heller adoptera barn. Det här är en nazistisk lagstiftning och alla som stödjer den borde skämmas. Sveriges kristna råd uttryckte det såhär i sitt remisssvar till den proposition som socialminister Göran Hägglund (kd) förmodas presentera i vår:

Man har här på ett mycket allvarligt sätt bagatelliserat ett faktum som skulle kunna bli till ett livslångt trauma för barnet. Vi anser därför att ett absolut krav för godkännande av könsbyte är att inga könsceller sparats sedan tidigare eller sparas före operationen.

Om man bytt kön så är det inte rimligt att man kan få använda sig av ett så tydligt uttryck för den gamla identiteten som könscellerna i en ny situation. Detta har dessutom betydelse för möjligheten att uppnå trygghet i den nya könsidentiteten. Den nya identiteten kan nämligen bli osäker om man skulle få möjlighet att bli biologisk förälder med utgångspunkt i den tidigare könstillhörigheten.

Vi anser inte, tvärt emot betänkandet, att ett förbud mot att spara könsceller kan ses som diskriminerande mot de transsexuella.

Hela remissvaret kan läsas här.

Jag blir för arg av att läsa det här och det är så typiskt kristkonservativt resonemang (samma människor är emot homoadoptioner t.ex), att jag avstår från fortsatt argumentation. Min förhållning till dessa as till människor kan närmast beskrivas som att jag ser dem som nazister. Jag hoppas de drabbas av kronisk förstoppning och fekaliekräkningar till döds. Typ.

Nästa inlägg kommer handla om något av följande, kommentera och lägg din röst!

Fetischer
BDSM
De sexuella hiearkierna
Pedofili & hebefili
Prostitution
Porr

 • Daniel Wijk

  Jag röstar på ”De sexuella hiearkierna” för jag vet inte riktigt vad du menar med det. Kan vara intressant att läsa om hiearkier från någon som inte börjar gnälla om grupper direkt ^^

 • Jag såg av en händelse videon ”Questions not to ask a transsexual” med Calpernia Adams, på YouTube. Humor, vrede, grace, ”wit”.
  Helt briljant: En knytnäve av stål i en sammetshandske!
  Hon är min ”Friend” på Facebook… ;)

  Jag har också läst om det där steriliseringskravet och jag läste enmansutredarens motivation som var i stil med att vissa saker ”naturligtvis bara inte får ske”. Jaha. Says who? Helt otroligt att staten kan tvinga en enskild medborgare att underkasta sig _kirurgi_, som _endast_ syftar till att upprätthålla en för staten önskvärd biologisk gräns.
  Och utan det kristna rådets insatser så skulle förstås en massa transsexuella gå omkring och känna ”osäkerhet”. De är förmodligen experter på transexuellas känslor.

  Anaïss senaste bloggpost..Chaos, Confusion – Fracas

 • Åh, ett smörgåsbord av goda ämnen! Att behöva rösta mellan dessa är väl i det närmaste tortyr. Jag vet inte om jag kommer hålla med dig, men att provocera med sex är ju i vilket fall jättekul. Så det blir ju garanterat bra ändå.

  Men jag röstar väl på pedofili för att de verkar vara så populärt just nu, iochmed att det ofta används som argument för censurerandet av internet och sådär. Hebefili vet jag inte alls vad det är, men det är säkert något härligt dekadent och moraliskt förkastligt det också!

 • Fantastiskt bra inlägg!

  Den del som jag tyckte var bäst – eftersom den även avspeglar sig på mitt liv – var: ”En del menar att könet hänger helt på det här och om man inte vill operera om könsorganet är man inte transsexuell. De är idioter.”

  Lisas senaste bloggpost..Lunch

 • kinkym32

  Hebefili kan närmast liknas med ”gubbsjuka” äldre dras till yngre.
  Behöver ju inte ha med rent sex att göra.

 • Mycket intressant att läsa. Bra fokus med personliga erfarenheter. Tack så mycket! Jag röstar på ämnena i den ordning du skrev dom.

  Fritänks senaste bloggpost..Delseger om datalagring

 • Mikael Hedberg

  Mycket trevligt att läsa, tack så mycket!

  Jag skulle nog rösta för de sexuella hiearkierna, eftersom det är det av ämnena som jag minst anar vad innehållet skulle vara om.

  Mikael Hedbergs senaste bloggpost..All of This, for Your Sake

 • yawn.

  Min röst går till pedofili eftersom det fortfarande finns folk som har grava problem med att förstå konceptet. Underbar artikel för övrigt :)

 • @Magnus

  Men sådär kan man ju inte göra : (
  Är det inte ett livslångt trauma att bli tvångssteriliserad?

  Det är ju samma resonemang som när man vill förbjuda att homosexuella adopterar. Och det är en förbannad överförmyndarmentalitet, en släng av ”staten vet bäst” och man ska försöka skydda folk från att de far illa ut. Ja, det är säkert i all välmening… ><

  Självklart är det inte väl menat och folk får faktiskt ta ansvar för sina, i det här fallet, korkade åsikter, särskilt när de ska stifta våra lagar. Det där resonemanget är inte bättre än när en mamma undviker att ge sin son en rosa t-shirt fastän han vill ha en rosa t-shirt, bara för att barnen på lekis kommer mobba honom. De kommer de säkert. Hade det varit jag hade jag aldrig accepterat att föräldrarna inte uppfostrat sina barn bättre.

  Är det förresten någon som vet om det är en genetisk drift att stöta ut folk som är annorlunda?

 • Kanske i ordningen innifrån-och-ut? Alltså: först personligt viktiga saker och sist sådant du mest har principiellt intresse av. Men om man ska ta fasta på det du skrev om ”avvikelser” i början… är porr verkligen mycket till avvikelse?

 • kristian: Begreppet ”genetisk drift” ur evolutionsbiologiskt perspektiv rät nära nonsens. Men man kan tänka sig att det varit en adaptiv egenskap att undvika alla som inte liknar en själv, ja.

  Därmed inte sagt att TS skulle vara något annorlunda. I många kulturer har transmänniskor, under olika namn och i olika roller, varit lika accepterade som ”cis”-människor. Varför är samtiden så taskig då? Ja, jag skyller på kristendomen… :-P

 • Magnus J.

  Jag tycker du är lite väl hård i slutet. Vissa argument för sterilisering och förbud mot att spara sperma/ägg är klart tveksamma, men när man talar om risken för ”ett livslångt trauma för barnet” tror jag att man ärligt oroar sig för att barn till transsexuella ska fara illa. Detta är knappast ett utslag av någon slags ondska. Och som samhället idag ser ut är jag absolut beredd att ge dem en poäng. Tyvärr.

  För övrigt ser jag fram mot att nästa gång läsa om de sexuella hierarkierna.

  Magnus J.s senaste bloggpost..recension: AL-JAZIRA – EN ARABISK TV-KANAL SOM SKAKAT OM MEDIEVÄRLDEN

 • Magnus J.: Ska man föra det resonemanget konsekvent får man sterilisera en hel del människor. Zigenare, finnlandssvenskar, personer med övervikt eller glasögon, invandrare, förbjuda adoptioner av ickesvenska barn, osv.

  Barn kan helt enkelt bli mobbade av de mest godtyckliga skäl. Det är inget argument för att förbjuda, eller försvåra för vissa föräldrar att skaffa barn. Det är ett närmast nazistiskt resonemang, illa dolt bakom ”omtanke om barnen”.

  Om människor beter sig som idioter så är det deras beteende som är problemet, inte vilka avvikande fenomen de väljer att rättfärdiga sin idioti genom.

  Vidare är det inte ett dugg traumatiskt för ett barn att föräldern byter kön. Barn, särskilt små, har en väsentligt mycket mindre komplicerad syn på tillvaron. Om man säger till ett barn att ”pappa ska bli tjej” så accepterar de det som något normalt, för allt barns föräldrar gör ser de som normalt.

  Om förändringen sker senare, framåt tonåren, så kan det nog bli mer problematiskt. Men inte värre än skilsmässa, eller någon annan omvälvande händelse. Det är dessutom inte något som enbart berör barn utan alla anhöriga. Givetvis bör man ha förståelse för barnets adaptionsförmåga, man kan inte ställa samma krav på sina barn som på andra anhöriga, men det är ju knappast ett skäl för att förbjuda behandling. Det är en fråga om personliga relationer och attityder, inget som någon utomstående har med att göra. Barn har ingen rätt att besparas från förändring. Det är en naturlig del av livet och något man lär sig av.

  Men jag förstår att i vårt samhälle där trygghetsnarkomanin nåt sjukliga nivåer, att man helst vill att barn ska besparas från någon som helst personlig utveckling. Hur ska de annars bli trygghetsmaniker som vuxna som tyr sig till staten för att lösa allt från privat ekonomi till hur man ska fördela föräldraledigheten, till vilken utbildning och jobb man får?

 • Daniel

  Intressant läsning.

  Lägger min röst på ”pedofili och hebefili”.

 • Mikael, Mirhepo

  Min present till dig snygging :)

  Stockholm brain institut bedriver gemensam internationell forskning on hjärnan.

  http://www.stockholmbrain.se

  Viss forskning är relativt neutral och samma resultat kan föras över direkt på andra med en liten förklaring.

  http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/homosexuellas-hjarnor-annorlunda-1.595398

  Länken ovan är konkreta fakta på att du har helt och fullständigt rätt. Så om någon knorrar om att du har fel i det du säger så kan du säga gäsp. Det är osannolikt att dom vill läsa det, för det skulle påverka deras lilla verklighetsuppfattning.

  Idag så vet man att Ts tjejers hjärnor fungerar exakt som alla andra kvinnor på jorden. Det krävs 1-2 till oberoende undersökningar innan det är 100% godkänt enligt vetenskapliga regler.

  Tidigare så har det saknas neurologiska stensäkra bevis om att ens partnerval och självuppfattning om ens könsindelning. Idag så finns dessa bevis, men det lär ta en generation innan det fäster i ärt hjärnorna som styr.

  Men det är väl lugnande och skönt att åtminstone för en själv iallafall, att veta att man har helt rätt, även om andra kallar en för en narsicistisk galning för att man vet någon som inte passar dom.

  Jag hajjar dom tjejisar som väljer underredes sjystering för att slippa påhopp från alla onskefulla galningar som försöker att få dom att känna sig så avvikande och utanför dom bara kan så att dom tar livet av sig. Säkerligen är dom tjejisarna så nertrampade att dom vill så otroligt vara som alla andra, att dom förmedlar en bild som dom kanske inte riktigt själva tror på.

  Rent praktiskt så minskar det intaget av hormoner mest. Ju mindre piller desto bättre.

  En tjejs endokrinologa system (hormonjunket) är tänkt att fungera med en viss liten mängd fritt testoteron. Sen spelar det inte någon roll att hur en köns delar ser ut iom att DNA o celler inte ser skillnad, mer än att kroppen känner av att det är en onaturlig överproduktion som leder till dep, ångest osv. Iom SRS så löses testoteron obalansen praktiskt. För min del så kvittar det, och det är upp till var och en. Jag hänger inte upp mig på om en tjej har en veke el inte. Både grabbar o tjejisar är porriga om dom inte ser ut som trashade fyllon, så whats the big deal.

  I majoritetsgruppen så konkurerar män sinsemellan, och tjejerna gaddar ihop sig i antal för att dom inte ska bli våld.. le ops få lite kärlek i tid o otid.

  I vår lilla fina o latjo grupp så är det kvinnorna som konkurerar emellan varandra, och männen gaddar ihop sig för att göra dom söta tjejorna gladare. Personligen så tycker jag som jag gör pga att jag är genetiskt betingad på mitt sätt o partisk pga det faktumet så anser jag att vår grupp är betydligt trevligare. Vårat sociala naturliga relationsbeteende är en dröm för någon som gillar udda och unika beteenden då ;) Ingen dag är den andre lik. Tyvärr så förstörs våra förutsättningar pga samhällets stenhårda indoktrinering.

  Med pga en väldigt stor emperisk kunskap från beteendevetenskap, så vet vi att man kan ringa in dom olika genotyp grupper som finns i världen, genom att titta på deras fenotyp (personlighet o beteende) som är fattigvarianten av predate DNA test före teknologin hann i kapp år 2001. Vi som är i min grupp benämns med Adhd, Asperger, Autism, Tourettes, Borderline, Gen Ångest, Ätstörningar, h*T*b, osv.

  Jag skulle tippa på att det finns ca 5 stk olika genotyp grupper i Skandinavien. Vår grupp som har ett keltiskt dna arv är på 10-20% (vet inte exakt ännu). Det här ska jag ägna mina nästa 5 år till att få koll på.

  Jag har lärt mig av en livstids bemötande från majoritetsgruppen att dom verkligen hatar oss. I min grupp så hamnar många i klorna på nazist psykologer med sina papperstest från 1880-1980talet som baserar sig på falsifiserad vetenskap, det är samma humbugg som horoskåp.
  Om dom kunde så skulle dom kasta in hela högen av oss i gaskammaren, men det är inte tillåtet sedan 1960 av FN, och efter det så får dom inte ta livet av oss med sina inovativa metoder som svält, lobotomi och andra nazist experiment som t.o.m dom tyska läkarna tyckte var hårresande. Men Sverige är ju ett föregångsland på att ta livet av min grupp.

  Personligen skulle jag vilja pryda infarterna till min stad med det här gänget uppspikat på romerskt vis.

  Det kommer aldrig hända att man får en tillstymmelse av sympati, förståelse osv från det här gänget som hatar oss så pass att dom önskar livet ur oss. Hur mycket man än försöker, så jag har gett upp.

  Den konkreta skillnaden emellan oss och majoritetsgruppen är att vi fungerar likadant fysiologiskt med mindre mängd av vissa hormoner pga av snidiga Gen mutationer unika för vår genotyp. Den neurologiska skillnaden är såpass stor, så att om det handlat om en annan djurart så hade vi omklassifiserat till en egen underart, men iom att det är politiskt och kristet inkorrekt att kontraproduktivt för dom så kommer dom vägra. Vi använder helt andra områden i hjärnan för samma uppgifter.

  Oavsett så har vi för första gången lite fördel, iom modern teknik, nu är det så enkelt att presentera konkreta fakta som man inte kan argumentera bort genom att hålla för öronen och låta ”LALALALA” som dom gjorde t.ex med Galileo när han sa att jorden inte var center av universum. Så om 15 år så kommer dom att ha kraftiga problem att bebehålla sin version av oss dom grundade för 3000år sedan el så, och inte förändrats nämvärt.

  Tack vare att dom bränt, halshuggit, hängt, korsfäst mina hero’s, utsatt min familj, barn, vänner och mig för otaliga övergrepp så vill jag inte ha att göra med dom, jag kommer aldrig vilja veta av dom, eller vistas i samma närmiljö som dom. Jag tycker vi ska lämna dom åt sitt öde, vilket lär vara ganska kortvarigt eftersom dom är experter på att ta död på allt i sin omgivning.

  Det tar ett tag att inse att man inte får någon förståelse el sympati ifrån dom, men man får vara försiktig när man ens nämner om att deras version av verkligheten kanske inte är så friskt i huvudet. Efter att mina kids vart hotade av en galning så är jag mer försiktig. Jag fungerar som en riktig hönsmamma för mina kids, familj o vänner, och blir ganska rabiat när folk bråkar med dom, sen så vill jag inte utsätta dom för dumheter dom inte har att göra med.

  Tvångs sterilisering är tyvärr vardagsmat för vår grupp. Ingrepp som det ger ju lysande resultat i självmords statistiken som är överrepresenterad i hela vår grupp. Det finns inga andra skäl till tvång av olika slag än ren onska…

  Nu är jag säker än mer poppis *fniss*, jag är inte helt hjärtlös, och försäkrar mig om den andra gruppens välbefinnande efter mina barn, mammis, syskon, familj o släkt, vänner, djur o natur, filosofi, teologi, kunskap etc, univerums grundämnen (att dom har det bra dom också osv osv, ni hamnar sist på min lista, men ni finns med hehe. Jag skojjar nu lite, saken äro att tjejerna (som hamnar bland vänner) i andra grupper blir lika illa utsatta som vår grupp.

  Om du ska leta info så testa http://scholar.google.se/ där forskare lägger ut resultaten direkt innan det har blivit statligt censurerat.

  Titta in på Stkh brain inst, för dom lär kamma hem nobelpris el liknande för sina upptäckter framåt. Vilket blir väldigt väldigt svårt för dom cyniska nazisterna att vifta bort. Jag hoppas bara att dom inte blir avstängda och nertystade, som många blir. Det blir ett himla uppsving för oss alla garanterat.

  Mikael, Mirhepos senaste bloggpost..En låt till alla homo tjejisar

 • Marcus P

  fint inlägg, fick läsa två gånger för att hänga med, men det låter som du för mycket vettiga argument. ^^

  jag skulle villja att nästa inlägg handlade om;
  De sexuella hiearkierna
  eller
  Pedofili & hebefili

  beror väl på vad som går snabbast, för man får inte nog av din blogg! håll igång det goda arbetet =D

 • Anders R

  Jag ramlade in på din blogg för ett tag sedan pga
  piratbay rättegången och har varit kvar pga du
  skriver om saker jag aldrigt stöter på i min vardag!
  Det är kul att få läsa om andra personers tankar och
  ideér när dem inte har samma bakomliggande synsätt
  på livet. Har ett par kommentarer.

  Min röst går till: De sexuella hiearkierna (vad är det?)
  Du har berättat mycket som inte jag känner till iaf.
  Intressant är ordet!
  Kul att öppna vyerna för sådant man inte har en aning om!

  Jag läste om något som är för mig också en intressant fråga!
  Detta med adoptera för homo/lesbiska par.

  Jag där stött på vid flera tillfällen unga barn som
  bara växt upp med tex mamma, storasyster och äldre
  kvinlig släkting och tvärt om med barn som bara växt
  upp med pappa och manliga släktingar!

  I alla dessa fall så har barnen i min mening inte haft
  hyfs och eller ödmjukhet och har helt klart saknat något
  i sin uppfostran! Så ska någon få adoptera.
  (min personliga mening) (helt ok att göra det även om man är homo/lesb)
  så ska det kanske finnas en manlig förebild och
  en kvinnlig förebild. Jag tror det är viktigt för barn
  att få växa upp med olika föräldrar som agerar på
  manligt/kvinligt sätt.

  Detta kan ju vara två tjejer där en
  är femenin och en manlig! Men jag tror inte på att
  två killar som båda är tex ”femenina”!
  Där kommer barnen inte få all uppfostran som kanske behövs?

  Förstår ni vad jag menar?

  Är jag helt ute och simmar?

 • Raymond

  Hanna du har tänt en eld i mig.
  Jag lider utan tvekan av Hebefili

 • daniel

  intressant post, ts/tv har fascinerat mig länge och det är ett intressant ämne att debattera eftersom det väcker så mycket känslor hos människor. vad gäller barns trauma inför sina föräldrar så är det ju bara en glidning av resonemanget kring homoadoption som du skriver, man kan undra om inte dessa trauman om något skapas av samhällets syn på fenomenet snarare än barnens faktiska upplevelser. om vi inte tillämpar licens för barninnehav borde vi inte heller generalisera om människors rätt till att skaffa barn, med så många barn som växer upp under horribla omständigheter med ”föräldrar” av vart kön.

  jag, precis som min namne, röstar för ”Pedofili & hebefili”. tack!

 • tfii

  Tack för intressant inlägg!

 • Amarso

  Skriv om pedofili igen, Hanna. :) Tycker det är synd att du lagt den ”kampen” bakom dig, liksom. Jag förstår att du kanske brinner mer för transsexualismen eftersom det är dig personligen angeläget, men det behövs lite mer vettigt kring pedofili. Sen tycker jag folk ska köpa Dick Wases bok! :D Jag har två ex hemma hos mig. LoL.

  (PS. Det stavas ”följetong”. :P)

 • Magnus J.

  ”Barn kan helt enkelt bli mobbade av de mest godtyckliga skäl. Det är inget argument för att förbjuda, eller försvåra för vissa föräldrar att skaffa barn.”

  Jo, det är ett argument. Att ett barn KAN bli mobbat i alla fall är knappast skäl att kasta in det i en situation där risken för mobbing ökar med ett antal hundra procent. Jag menar, vi startar inte krig med motiveringen att soldaterna som dör i strid kunde ha dött av cancer om de stannat hemma…

  Magnus J.s senaste bloggpost..Borde jag verkligen bli upprörd?

 • Mattias

  Jag är vad du nämnde skulle kunna kallas för “maleshe“ och blir lika glad varje gång någon pratar om varför vi transsexuella inte alltid kan eller vill operera om vårt könsorgan. Och precis som du säger så behövs det inte för att kunna leva i ”den nya rollen”, jag lovar att absolut 100% av de som ser mig ute på stan uppfattar mig som kille. Ingen skulle behöva dra ner byxorna på mig för att vara säker, så manlig ser jag ut. Skulle de trots allt dra ner byxorna skulle de upptäcka en icke-manlig detalj, men i det stora hela sätt – en ganska obetydlig detalj.

 • Kai

  Mycket bra skrivet, men jag säger ”He-man” istället för ”maleshe”när jag vänder på begreppet shemale. ^w^

 • tessanc

  Kan inte riktigt förstå vad transvetism och transsexualism har med sexuella avvikelser att göra. Jag har den senaste tiden lärt känna ett stort antal transvestiter och en del transsexuella och min uppfattning är att det inte har ett dugg med sex att göra snarare ett sätt att må bra och få bli den man inom sig känner att man är.