Saker du inte vill säga till en Shemale/TS

– Jag älskar transor.
”Transor” syftar på transvestiter, inte transsexuella. De flesta TS får något mordiskt i blicken av att jämföras med män i kvinnokläder. Bär skottsäker väst, eller byt språkbruk.

– Jag har aldrig provat en shemale.
So what? Jag skiter väl i om du haft sex med en shemale eller tusen. Jag är inget jävla sosseprojekt som det är gratis tillgång till för att alla har ”rätt till sex med shemales” eller nåt dyl. Med ovanstående kommentar har du effektivt sänk dig till marginellt nära block-knappen. Jävla kommunist.

– Vill du träffas?
Sägs oftast av nån utan bild, presentation och utan att det föregåtts av nån som helst konsversation. Ja, jag vill verkligen träffa en random anonym person som jag inte vet hur han ser ut, bara för att han är kåt på mig, äntligen nån som vill ha mig! Du är så unik! Vill du ha sex också!? Eller också inte…

– Rövfitta.
Det heter anal. Rövfitta är för bögar med fittkomplex.

– Har du snopp?
Googla ‘shemale’ ffs. Illitterata jävla idiot.

– Jag gillar egentligen bara riktiga tjejer, men…
Okej, det är lite gulligt att jag gör dig så totalt könspreferensförvirrad, men ärligt talat. De flesta TS vill betraktas som tjejer. Gör inga jämförelser som understryker hur vi inte är det. Det är lite som att prata om barnvagnar och barnleksaker med sin infertila tjejkompis.

Ett alternativ på ovanstående är;

– Jag är inte gay men…
Ärligt talat, ser jag ut som en karl? Jag har rumpa, höfter, tuttar, det är inte direkt vad bögar går igång på! Jag har aldrig blivit raggad på av nån bög. Det är inget ovanligt att tända på shemales. Och det verkar vara nån som vaknar upp varenda dag och informerar mig om att jag fått dem tvivla på sin sexualitet. Du är förmodligen fortfarande straight, du bara tänder på flickor med snopp också. Det betyder inte att du vill bli gangbangad av Rocco och en armé av storkukade dvärgar, eller kommer börja runka till svenska fotbollslandslaget.

Alla bögars dröm?
Alla bögars dröm?