Saker du inte vill säga till en Shemale/TS

– Jag älskar transor.
”Transor” syftar på transvestiter, inte transsexuella. De flesta TS får något mordiskt i blicken av att jämföras med män i kvinnokläder. Bär skottsäker väst, eller byt språkbruk.

– Jag har aldrig provat en shemale.
So what? Jag skiter väl i om du haft sex med en shemale eller tusen. Jag är inget jävla sosseprojekt som det är gratis tillgång till för att alla har ”rätt till sex med shemales” eller nåt dyl. Med ovanstående kommentar har du effektivt sänk dig till marginellt nära block-knappen. Jävla kommunist.

– Vill du träffas?
Sägs oftast av nån utan bild, presentation och utan att det föregåtts av nån som helst konsversation. Ja, jag vill verkligen träffa en random anonym person som jag inte vet hur han ser ut, bara för att han är kåt på mig, äntligen nån som vill ha mig! Du är så unik! Vill du ha sex också!? Eller också inte…

– Rövfitta.
Det heter anal. Rövfitta är för bögar med fittkomplex.

– Har du snopp?
Googla ‘shemale’ ffs. Illitterata jävla idiot.

– Jag gillar egentligen bara riktiga tjejer, men…
Okej, det är lite gulligt att jag gör dig så totalt könspreferensförvirrad, men ärligt talat. De flesta TS vill betraktas som tjejer. Gör inga jämförelser som understryker hur vi inte är det. Det är lite som att prata om barnvagnar och barnleksaker med sin infertila tjejkompis.

Ett alternativ på ovanstående är;

– Jag är inte gay men…
Ärligt talat, ser jag ut som en karl? Jag har rumpa, höfter, tuttar, det är inte direkt vad bögar går igång på! Jag har aldrig blivit raggad på av nån bög. Det är inget ovanligt att tända på shemales. Och det verkar vara nån som vaknar upp varenda dag och informerar mig om att jag fått dem tvivla på sin sexualitet. Du är förmodligen fortfarande straight, du bara tänder på flickor med snopp också. Det betyder inte att du vill bli gangbangad av Rocco och en armé av storkukade dvärgar, eller kommer börja runka till svenska fotbollslandslaget.

Alla bögars dröm?
Alla bögars dröm?
 • NP

  Frågan som kvarstår – vad är det man ska säga? ;)

  Funkar det med ”wow vad snygg du är”?

 • NP: Funkar klart bättre än ovanstående. :D

 • NP

  Hanna: Wow – vad snygg du är …

  ;)

 • Dennis

  Måste bara tacka för alla dina webdesign guider, har lärt mig att koda ganska bra nu faktiskt! :)

  Inte för att det har något med allt det här att göra men jag tycker att du ser bra ut :)

 • ST

  Ställer folk verkligen så korkade frågor, så är det ju guldlägge.

  ”- Jag älskar transor.”

  Men älskar dom dig?

  ”- Jag har aldrig provat en shemale.”

  Näh, inte jag heller, men jag är ju inte gay.

  ”- Vill du träffas?”

  Vill din fru det?

  ”- Har du snopp?”

  Näh.

  ”- Jag gillar egentligen bara riktiga tjejer, men…”

  Så gillar du mig.

  ”- Jag är inte gay men…”

  Bara bisexuell och väldigt osäker.

 • Klockrent!

  ”Det betyder inte att du vill bli gangbangad av Rocco och en armé av storkukadedvärgar., eller kommer börja runka till svenska fotbollslandslaget.”

  Den fick mig att nästan ramla av stolen av garv.
  .-= Patrik´s last blog ..Läsvärt =-.

 • Dennis: Tack :)

 • kinkym32

  Allmänt.
  Du som tänder på shemale är narturligtvis inte 100% straight , finns inte en möjlighet, du måste erkänna att du är bi. En helt straight kille kan naturligtvis tända på de synliga attributen, men risken att är uppenbar att det hela vänds till vrede istället, då upptäckten kan bli en chockartad.

  Det är inte heller det klassisk synliga ( bröst ) som gör shemale till kvinna . Visst ..det är snyggt med fina bröst och kanske lite rundare skinkor, men det är inte där det sitter. Bröst och rumpa är naturligtvis effekthöjande för helheten.

  Att det sen för shemalen i princip är det viktigaste är helt förståligt.
  Det synliga bygger upp självförtroende, som ofta saknas. Identiteten förstärks, självförtroendet ökar, kvinnan växer fram.

  Könstillhörigheten finns hos den enskilde betraktaren. Det är hur du själv upplever shemalen, med eller utan bröst. Det är en helhet i sig.
  Det är så många olika faktorer som spelar roll, hur hon agerar, hur hon rör sig, kroppskonstitutionen i sig, det feminina , rösten, sättet att vara, kanske t o m tänka.

  Ser du eller upplever du en shemale som shemale och inte som 100% kvinna, så kanske du är lite mer lagt åt själva gayhållet. Ser du kuken som en klart effekthöjande stimulans i kombination med det övriga, så är det nog så.

  Och sist.. om du är en man så borde du veta vilka frågor du bör ställa och hur du ska tilltala en shemale.
  Exakt på samma sätt som du skulle göra mot en biologiskt född kvinna.

 • ulf-pirat

  Jag kan inte låta bli att svara kinkym32. Hela hans eller hennes resonemang går ut på att antingen är man hetero, bi eller homosexuell. Det är man själv som skapar sin egen identitet. Om man gör en sexuell handling, eller väljer ett utseende, som inte passar in i en viss norm så är det man själv som väljer vad man vill kalla sig för, om man vill kalla sig för något särskilt. Jag gillar inte när det anses finnas vissa mallar och man då ska passas in där för att någon trångsynt människa vill dela in folk i kategorier för att förstå. Människor är mer fantastiska och komplexa än så.

  ok, nu har jag skrivit av mig

 • FFF

  Jävla härligt språkbruk, skön självdistans. Tack för orden sosseprojekt och rövfitta, kommer definitivt att brukas framöver =D

 • FFF: Ingen orsak ^^

 • Daniel Wijk

  kinkym32: Japp, så är det nog.

  För att förtydliga så tror jag nog att andelen bisexuella (utav bägge könen) är betydligt fler än de homosexuella. Men det lär knappast vara så att den andelen än större än andelen hetrosexuella i samhället.

 • Bisexuell är man om man attraheras av män och av kvinnor, inte om man attraheras av kvinnor och något som ser ut och är som en kvinna men råkar ha manligt könsorgan. Det är för vid definition av bisexuell för att jag ska hålla med. :P

  Gillar man shemales OCH killar, ja då är man bs om man själv är kille.

 • Daniel Wijk

  Hanna: Menade mer med tanke på könsorganet, inte kroppen i detta fallet. Kroppen i sig skulle säkerligen attrahera de flesta men det ska nog till någon med lite bi-tendenser för att helt acceptera könsorganet i sig.

  Som sagt var så tror jag dock inte att dessa människor är speciellt få (vilket man tidigare trott).

 • Daniel Wijk

  Men mycket beror ju som sagt var på definitionen utav bisexuelitet. Dock så är ju definitioner något vi själv hittar på och egentligen så är det ju en flytande skala där man har olika preferenser angående drag (t.ex feminina vs maskulina) hos partnern.

 • Daniel Wijk: Du menar, om tuttarna är stora nog för att distrahera uppmärksamheten från kuken så blir de flesta kåta innan de hinner ångra sig ;)

 • Daniel Wijk

  Hanna: Om man tänder på så stora tuttar så kan jag nog tänka mig att det kan inträffa, ja ;-)

 • Överlag, i diskussionen om hurtillvida man är hetero, homo eller bi om man attraheras av en shemale, så tycker jag att begreppsvärlden är alldeles för snäv. Om något visar exempelvis transsexuella, och kanske shemales specifikt, att vi idag omdefinierar genus i samhället. Det finns inte längre ”bara” man och kvinna, det finns FLER genus. Eftersom sexualitetsbeskrivningarna också är kopplade till genus och inte bara kön, så omkullkastar det lite av sexualdefinitionerna.
  .-= Andreas Rönnqvist´s last blog ..Guide: Att märkas på nätet =-.

 • MyyZz

  Tack för ett gott skratt:-) Man slutar aldrig förvånas av hur korkade människor är.

  Ska fortsätta läsa här, har inte varit här tidigare.
  .-= MyyZz´s last blog ..Tyck till =-.

 • Tillie: Tack :)

 • Tillie

  Haha så jävla skönt skrivet, fick mig att le stort. Du var riktigt snygg på bilden för övrigt :)

 • Oavsett vad du kallar dig eller vill vara, förblir du en man.
  .-= fizzle´s last blog ..Tangent knappar slutat att fungera =-.

 • fizzle: Jaha, i vilken mening då? Biologisk-medicinskt? Socialt? Juridiskt? Vad ger dig definitionsrätten?

  Det där är lite som att säga till någon som fått benen amputerade och är överlycklig för sina nya proteser att ”det där är ju inte riktiga ben”.

 • Love me

  Så här är det. Antingen gillar man och tänder på Ladyboys eller inte. Man måste inte vara bi för det och absolut inte homo. Och fizzle du har helt fel en ladyboy är ingen man varken i tanken eller till utseende och flera Ts jag träffat är mer kvinnor än de flesta ”riktiga” kvinnor jag möt. Jag är inte bi eller gay och ja jag har provat och det funkade inte för mig med en kille men med Ts funkar det jätte bra. Jag är jätte stolt över den jag är tillsammans med och hon är Ts och det har fungerat jätte bra och hon bara så bra på alla sätt. Då jag har barn sedan tidigare förhållande fungerar vi som vilken familj som helst och jag kommer nog aldrig att ångra att jag vågade ta steget att öppet älska min tjej… Tycker det känns jävligt fränt att skilja sig lite från den grå massan som bara kan se svart och vitt. Ha det gott alla.

 • Du glömde något i still med, men du ser ju ut som en ”riktig” tjej jag hade aldrig kunnat gissa… Det är inte en komplimang som en del tycks tro
  .-= Alexa´s last blog ..Tänk om… =-.

 • adam

  hur man kan träffa en shemale! och var

 • DreamDesign

  Varför över huvud taget behöva definiera ner sin sexualitet i fack? Jag är personligen jävligt trött på fack-hysterin i samhället .. vad man gör ska vara placeringsbart i ett fack .. hur man dricker ska vara si eller så .. vad man har för politisk åsikt är antingen ditåt eller däråt ..

  Enklare att konstatera – Jag är sexuell(t aktiv), jag jobbar, jag lever, jag har åsikter och jag respekterar andras egenheter såsom de respekterar mina.

 • adaam

  ingen vet :( iam inters´ted in shemale and wana meet one for me to be with and be friends and talk about everything why people always understand others in wroung way , cant understand it… someone can help1

 • Jag kan inte göra annat än att hålla med om det du skrivit i denna post.

  Det tråkiga är dock att det tycks inte spela någon större roll om vad man skriver i sin egna presentation. De som skickar liknande inlägg går direkt och kikar på ens bilder och sen slänger iväg ett mail.

 • Johan

  Jisses vad roligt skrivet! Jag vill också passa på att tacka, även om jag inte uppfattar mig som illitterat kan jag säkert emellanåt vara en jävla idiot. Förmodligen skulle jag själv kunnat, lite nervöst antagligen, haspla ur mig åtminstone något av ovanstående. Förhoppningsvis kan jag nu undvika att såra någon som jag egentligen snarare försökt visa uppskattning…

  Härmed ber jag om ursäkt, för mig och alla andra idioter som inte begriper hur du vill och skall behandlas. Samtidigt ber jag om förståelse, jag menar inte på något sätt att min nyvaknade insikt av hur vackra transsexuella kvinnor kan vara på något sätt rättfärdigar plumpa uttalanden, men detta är nytt för mig och jag behöver nog lite tid att riktigt förstå det även om jag inte direkt tycker att jag tvivlar på min sexualitet…

  ”Johan utan bild, presentation och utan att det föregåtts av nån som helst konversation, som inte vill bli gangbangad av Rocco och en armé av storkukade dvärgar, eller åtminstone inte i närtid kommer börja runka till svenska fotbollslandslaget.”

 • Fredrik Lindholm

  Hej rumpan!

 • Anders

  Jag är sugen på att ha sex med dig. Jag tror också att jag är född i fel kropp.
  Jag känner mig som en kvinna, fast än jag är en man

  • Kinkym54

   Inte för jag har med saken att göra..men är det ett inlägg som visar på förståelse nivå noll eller är det verkligen en önskan från din sida? Om det är det sistnämnda, så är du direktkvalificerad till kategori ett d v s idioterna.

  • Noterat.

 • Carl N

  Ha så helt rätt av dig Hanna! Jag för min del tycker ju att blandningen är så cool det är det jag går i gång på.
  Ha de….
  Häls Carl N

 • gbdgh

  sprutar du som en man?

 • pelleplutt

  vill bara säga,,,,jag gillar verkligen shemales,,inte så viktigt villket ord som andvänds,,,,har haft några av mina bästa möten med dito,,,,,,vet inte riktigt varför,,,,,det eggar mej samtidigt som man kan känna en viss sorg,,,,hur tacklar man att känna sej som om man e född i fel kropp?

 • Mac

  Jag ser mig själv som en sexuell person, där jag attraheras av de kvinnligt synliga attributen. Med detta menar jag att bröst är ett kvinnligt attribut och skäggstubb är ett manligt attribut. Sedan kommer man ju givetvis till ansiktsdragen.

  När det kommer till kön, är det en helt annan sak. Jag ser könet som något du använder för att tillfredsställa din partner med. Så om jag gillar att bli påsatt av en dildo eller kuk spelar egentligen ingen roll för mig, så länge dom kvinnliga attributen och dragen finns där, så ser jag mig som en sexuell person som föredrar kvinnliga attribut.

  Skulle jag däremot gilla att bli påsatt av Rocco, så skulle jag nog se mig själv som homosexuell

  Ja, du ser nog vad jag vill komma med mitt inlägg.

  Oavsett så tycker jag att du är otroligt söt som person, och verkar vara en otroligt intelligent människa med en syn på människan som jag delar i många avseenden.

  • Jag håller med dig, läggning är mer komplext än könsorgan och kön socialt är beroende av så mycket saker, men könsorganet är sällan ett av dem.. :)

   • Mac

    Det vore så underbart att få leva i ett samhälle där fördomar inte finns. Att få dela sitt liv någon där man sexuellt får ut allt man någonsin önskat och givetvis delar ens livssyn. I mitt fall handlar det om en person som skulle se fram emot en fredagkväll med lite rusdryck och filosofisk mumbo-jumbo som avslutas i armarna på varandra.

 • Hannah

  Men vadå, är Du Hanna en Shemale? Oj, barsk fråga menne asso ja trodde du va en lesbisk tjej, inte shemale? Hahah låter som jag är värsta arg, men de e ja inte, undra ju bara.

  • Jag är shemale, eller transsexuell male-to-female med snoppen i behåll, om man ska va klinisk..!
   Är bisexuell också, så inte ens lesbisk! :D

 • Pensionerad Soldat

  Underbara kommentarer<3 Fint att folk tar till sig av dina råd.

  Fint att du fortfarande postar egobilderna ;)