Så var Big Brother verklighet

Storbritannien borde uteslutas ur EU. Seriöst. De tänker kameraövervaka 20 000 familjers hem. På riktigt!

Vad är detta för jävla vansinniga fascistfasoner??!

The Children’s Secretary set out £400million plans to put 20,000 problem families under 24-hour CCTV super-vision in their own homes.

They will be monitored to ensure that children attend school, go to bed on time and eat proper meals.

Sunday Express

Vilket är argumentet?TÄNK PÅ BAAAARNEEEEN!!!11

Ja just precis… Och vad har vi sagt om sådana argument? De är diskvalificerande. Ingen Hitler och inget Tänk på barnen. Då är man diskad i den politiska debatten.

Medan George Orwell alstrar ström i sin grav kan man undra vad Sverige och andra länder tänker göra för att sätta påtryckningar på Storbritannien att upphöra med denna kränkning av mänskliga rättigheter?

Eller nej, just ja. Vår regering är ju lika övervakningskåta som regeringen i Storbritannien. Enda skillnaden är att de vet bättre än att göra det uppenbart genom att montera kameror i våra hem. Istället övervakar de all vår digitala kommunikation och delar med sig till andra länder. Snart kommer väl liknande resonemang i Sverige med ‘Tänk på barnen’-argument och så blir det som med barnporrinnehavsförbudet, grava maktmissbruk för att kränka människors rättigheter. För vem vill inte tänka på barnen?

Ingen fri kommunikation. Ingen okränkt sfär. Staten ska in överallt, övervaka allt och kontrollera allt. Tänk på barnen!

Andra om detta: Opassande, HAX, Karl Sigfrid,