Så gör man sig populär

 • Marcus

  ”Skaffar flätor?” tänkte jag, men jag har varit borta ett tag. :) När får man paxa ett användarnamn på Likström då? Eller förs allt över?

 • Superduperveniens

  Nu ser jag en lömskhet i hans min som jag aldrig lagt märke till innan!

 • \o/

 • Hahaha!

  Det är ju Annas bild. :D

 • Tomb

  En rolig grej: I början trodde en av mina vänner att alla snacka om ”Sverok”

 • mkl

  det är grafik och kod, människorna finns kvar. gode gud.

 • kerfuffle

  Yesssss jag är så gott som kändis nu alltså \o/
  KÅPPYRAJJT på konstverker, men ladda ner så mycket ni vill!

 • mkl: Det är ju det som är grejen, Crew och minst hälften av alla VD:ar kommer lämna helgon, tillsammans med en stor del av de mest framträdande forumsanvändarna som varit med på helgon, många sedan det grundades. Det blir inte mycket helgon kvar då.

 • Amarso

  För egen del har jag ledsnat på Helgon för länge sen, ändå. Inte minst sedan de blev knäsvaga och tog bort forumet för alternativa sexualiteter. Dessutom verkar ju ”alternativscenen” vara död ändå och det är bara emon överallt. :-O# Men som sagt, bara för att Aftonblaskan hade en liten artikel så tog de bort något som jag tyckte var viktigt att det fanns där – en del av yttrandefriheten, liksom.

 • Johan Svensson

  Jag har haft konto på Helgon sen day one. Tur att man kan exportera sin dagbok till textfil – 10288 rader text blev det. Blir en del på sju år även om jag inte skrev några extrema mänger där.
  .-= Johan Svensson´s last blog ..Canonical URLs in WordPress =-.

 • Out.

  Jag blir så jäkla lack på detta uthängande. Ingen bryr sig om att det finns en privatperson bakom allt detta som kanske får lida i år, när ingen vet klart vad som ligger bakom allt. Alla har så jävla bråttom att döma att de inte frågar sig -varför- det blivit såhär.
  Uttalandet från fd crew om auktionen idag är bland det underligaste jag läst. Till att börja med framstår det ju att det inte ens är Svartrock som sålt helgon, istället hintas det om att han kan ha köpt det. Det snackas om en dold agenda men ingenting om vad denna agenda skulle vara.
  Man kan tycka att det är dåligt skött, vad gäller information, men det är något som bör hållas mellan de inblandade. Till den skaran räknas inte hela helgons användarkår. Hade det varit så svårt att ligga lågt ett par dagar, och vänta in fakta först? Av allt jag läst fram och tillbaka, så verkar fortfarande ingen egentligen veta någonting.

  Vi kan fastställa att det informerats dåligt.
  Förtjänar dålig kommunikation en angry mob?

 • Daniel

  Roligt hur Crew verkar tro att helgon står och faller med dom.

  Lite som att säga att en demokrati består av politiker.

 • Out: När man i ett slag avsätter hela crew, som sedan – på omvägar – får veta att helgon.net ska säljas, lagom till det att nästa version som ett flertal människor har jobbat med och lagt massa tid och energi i (eftersom Svartrock själv inte gjort ett skit mer än han varit tvingad till senaste åren), för att sedan inte få ett ord av förklaring – ja då tror fan att folk blir förbannade!

  Jag tycker inte ett dugg jävla synd om Stefan/Svartrock. Han har skött det här på sämsta tänkbara vis pga att han har grova sociala problem som han borde tagit tag i för länge sen. Att hela Crew får lida för det, det är faktiskt hans fel och ansvar och ingen annans.

  Hade han skött det snyggt så kunde man iaf respekterat hans beslut. Nu finns inte ett jävla skit att respektera. Jag hoppas folk kastar tomater på honom på varenda festival han går på hädanefter.

 • iLcH

  Haha så jävla rätt Hanna!!

  Detta löstes på det sämsta jävla sättet han kunde lösa det på.

  Menar visst jag hade kunnat acceptera och stanna kvar om han INTE gjort det så fult att sparka crew och göra alla förbannade.

  Jag är då mest besviken.

 • Out.

  Vi vet ju inte ens att alla de här händelserna är hans beslut!
  Invänta fakta, SEN kan folk bli förbannade!
  Det kanske faktiskt finns en förklaring till allt detta, men det verkar ingen bry sig om sålänge de får just kasta sina tomater.
  Crew kan vara hur sura de vill, men resten av världen har inte ett skit med det att göra.

 • Crew har rätt till att vara arga. Jag tycker det hela är väldigt konstigt. Man pratar med varandra!

 • neowulf

  Out.: Jo, vi som är användare och trivts på helgon blir också sura, oavsett om vi ”inte har med det att göra”. När ett forum man trivs i försvinner känns det inte bra, helt enkelt. Och även om man inte känner hälften ens av alla man babblat med så kommer man sakna dem och communityt ändå.

 • x

  Känns som om väldigt mycket är legalese bakom hr, jag kommer inte döma någon, inte ens svartrock förrän jag faktiskt har fått all fakta.

  Finns många fall då advokater lägger sig direkt i vad man ska görai sådana här lägen och direkt säger till en vilken information man får sprida och inte får sprida, och avsättning av crew känns som en typsik sådan. Var med och utvecklade en programvara en gång som hamnade i rättstvist över att deras namn var för likt ett annat program/varumärke. Detta ledde till att de som stod som ansvariga för programmet inte fick släppa några nya versioner eller ens berätta varför de inte fick släppa några nya versioner eller ta emot patcher ens från ”common contributers” (i detta fall folk som aktivt var med och skrev kod, men inte ville/kund stå som ansvariga) på över två år, den tiden som det tog att gå igenom alla rättsliga processer och rensa upp efteråt… ”Common contriubters” blev där också ”nergraderade” eftersom de ansvariga inte ville att de skulle bli inblndade på ett ”ni måste också betala pengar om något går fel”-sätt, och någar blev till och med avstängda eftersom de i brist på information började gå amok och snacka om forks och så vidare, vilket enligt advokaterna hade skadat rättsprocessen om den sortens disskussioner hade fortgått i publika forum knutna till programvaran i fråga….

 • Vet du vad som kommer hända?

 • natt

  X: Bravo! Precis min tankegång! Att inte crew valt att belysa att det här är ett möjligt scenario är i min åsikt rätt kass. Att kräva att man får all information man ber om från någon som eventuellt har advokater och annat legalt krims-krams i hasorna, och att sedan offentligt smutskasta denne om man inte får denna information är minst sagt löjligt.

 • Han har ju i alla fall svarat nu på helgon, fast om jag ska vara ärlig så tror jag honom inte utan har mer tilltro till före detta crew.

  Om Svartrock hade tagit hand om helgon rätt från första början så hade han varit miljonär nu.

 • Captein Cangaroo

  Oavsett vad som har hänt och vem som har fel så måste jag säga att alla inblandade verkar ha hanterat detta som en bunt jävla fjortisar.
  Om man i en organisation har ett problem så börjar man inte med en massa skitsnack på nätet. För det är ju precis vad detta är.
  I och med detta har jag förlorat allt förtroende jag har för Likström och deras crew för det är dom som jag har sett skrika mest.
  Dock tar jag ingens sida i det hela, jag tycker bara att det är sorgligt att folk håller på så här.