Röstdag!

Idag var jag med Micke och röstade här i Västerås på stadsbibliotekets hörsal. Jag har inget bildbevis, så ni får ta mig på orden! Det var dock snabbt avklarat och eftersom vi förtidsröstade var det dessutom lite folk, så inget behov av att stå och ödsla massa tid i en lång kö. Väldigt skönt! Rekommenderas.

Det var dessutom nån slags parad på stan som hördes lite här och var. Vilka det var och varför de spelade hann jag inte uppfatta, men någon mer insatt kanske kan informera mig? Vi hade först en teori om att det hade något med polisskolan att göra, eftersom de spelade theme-låten från Polisskolan-filmerna. Men sen var det lite alla möjliga låtar, så det kanske var en ren slump.

Är det någon som vet om det kommer hållas nån slags sammanställninga av förtidsrösterna innan röstdagen? Det vore ju spännande hör hur Piratpartiet ligger till. Valsedlarna låg iaf där de skulle. Själv har jag skrivit upp mig på sju vallokaler till valdagen som förhoppningsvis ska få de valsedlar som är tilltänkta för dem (mitt lokalsinne är inte det bästa).

Om det finns någon enstaka vallokal som ännu inte är täckt, ta tillfället i akt att bli en av aktivisterna som såg till att vi fick röster!