Rösta Carl Johan Rehbinder till riksdagen!

Carl Johan Rehbinder kandiderar för Piratpartiet och är för mig en given representant till riksdagen.

Inte bara för att han är en solklar pirat med mediavana och skarpsinne, utan för att jag vet att vi delar synsätt bortom piratfrågorna. Han är inte bara solklar i sitt värnande om liberala värden i integritetsfrågor utan genom sin blogg också när det kommer till antiliberal lagstiftning och socialhygienisk sosselagstiftning som jag vänder mig hårt emot.

Nu är det inte för dessa frågor Rehbinder kandiderar, men det visar för mig att han har rätt värderingar för att kunna företräda mig.

Att rösta på Piratpartiet är en självklarhet för mig. Lika självklart känns det att Rehbinder ska ha min personvalsröst!

Facebook: Vi som vill se Carl Johan Rehbinder bli Riksdagsledamot!

Carl Johan Rehbinders blogg: TantraBlog.

 • Blm

  Jag upptäckte din blogg idag när jag surfade på telefonen på jobbet.
  Du är en av dom coolaste personerna som jag någonsin upplevt.

 • Anonymous Coward

  Nej tack, politik är våld, spelar ingen roll ifall någonting är mindre våldsamt än någonting annat så länge det är just våldsamt. Om man använder våld mot konkurrenter enbart för att de är konkurrenter, även om man t.ex är leverantör av militärt försvar, är och förblir omoraliskt. Ändamålen helgar inte medlen.

 • Blm: Roligt att höra! ^^

  Anonymus Coward: Det är för mig en pragmatisk fråga. Att bojkotta systemet har inga positiva resultat, att rösta på rätt person har det. I ett land där deltagandet är ett av de högsta i världen är bojkott en totalt meningslös metod.