Porrtisdag! (och ComHem suger)

porrtisdag

Den här gången har jag iaf en bra ursäkt till att vara sen med veckans porrnovell. ComHem fick nämligen för sig att det var dags ta en pause i sitt arbete som Internetleverantör, så större delen av gårdagen satt jag helt utan Internetanslutning. Säga vad man vill om modemtiden, men när det kopplade ner var det iaf bara att ansluta igen.

ComHem har i regel haft någon dag nere varje eller varannan månad sen jag skaffade dem. Jag fick också höra av en vän att de toppar statistiken för flest missnöjda kunder.

Vore det inte så att enda alternativet är att skaffa en fast telefonlina och ADSL, så hade jag bytt för länge sen. Just nu är det inte mycket göra åt saken, när man bor i ett ComHem-hus. :(

Hursomhelst.

Veckans porrnovell heter Dockan – Fjortis. Samma karaktärer som i den förra Dockan-novellen, som faktiskt utgör en serie av fristående noveller. Samma disclaimer gäller här som den andra. ‘Pappa’ syftar på auktoritet, inte incestuöst förhållande. Tänk mer ageplay. ;P Kan även passa på att nämna att det här är min personliga favorit, ur rent sexuellt perspektiv.

projO – Dockan-fjortis.pdf