Porrtisdag!

porrtisdag

Okej – äntligen en porrtisdag som publiceras på rätt dag! Jag kan jag också! ;D

Dagens novell heter Dockan. En varning kanske bör utfärdas, eftersom det här är lite grövre material. Kanske också bör understryka att även om jag i mycket utgår ifrån mig själv (det måste man väl alltid göra?) så är det inte frågan om någon incestnovell, även om det kanske bitvis låter så. ‘Pappa’ ska inte här förstås som utpekande en biologisk relation, utan det är mer ett ord för att förtydliga egenskaper som omhändertagande, bestämmande, auktoritet, etc. Kanske blir helknasigt för en del, men så är det iaf. Min novell, my rules! ;P

projO – Dockan.pdf

 • Yuri

  Jag har alltid velat prova på sadomazo grejen, men har absolut ingen aning om vad denna sort av aktivitet innebär, det ser ganska roligt ut, jag kan föreställa mig i den dominerande rollen visst, men inte i den ”stackars som rakade illa till” rollen

 • Yuri: Det förutsätter väl att man antingen gillar tillfoga/ta emot smärta, eller att man gillar maktspel. Det måste inte vara så att man kombinerar det, men det är ofta så.

  Som undergiven njuter man av att t.ex.känna sig liten, omhändertagen, hjälplös, bestämd över, utsatt etc.. oftast kontrasten av båda delarna samtidigt. Vilket kanske låter paradoxalt. :)

  Som dominant så är det precis omvänt, man njuter av att känna makt över någon, av att få bestämma, styra och kontrollera.

  Smärta kan vara inblandat, men det varierar. Både i hur mycket och hur allvarligt. Rollerna måste inte heller vara givna, det kan vara så att man tänder på själva maktkampen, att provocera varann, teasing, osv.

  Googla BDSM eller joina darkside.se så hittar du massa info! :)