Pensionärernas Hämnd

När det nya pensionssystemet trädde i kraft, var det väl ingen som anade att ”experterna” skulle göra ett sämre jobb än slumpen, eller för den delen en armé chimpanser på tjack, med att investera pengarna.

Det var många som blev upprörda, när de såg sina pensioner gå upp i rök för att giriga banktjänstemän fumlat bort dem. Men inte alla nöjde sig med att sitta snälla och nöjda. Ett gäng pensionärer i Tyskland kände att gränsen var nådd, detta var droppen som fick bägaren att rinna över – de bestämde sig för att ta saken i egna  händer och utkräva sin rättmätiga hämnd!

Två av pensionärerna slog till utanför rådgivaren James Amburns hem i Speyer i västra Tyskland. Där band de hans kropp med maskeringstejp, ”så att jag såg ut som en mumie”, berättar han för Daily Mail.

– Det tog lite tid för dem, eftersom de blev så andfådda, berättar James Amburn för Daily Mail.

Och deras grymhet visste inga gränser.

De hotade att döda honom, skicka den ryska maffian på honom och brände honom med cigaretter. Efter ett misslyckat rymningsförsök slog de också honom med ett stolsben så att han bröt två revben.

– Min fruktan att dö när det skedde är obeskrivlig, säger Amburn till Daily Mail.

Men som tur var slutade sagan lyckligt.

Kidnapparna greps och stuvades in i polisbilar. Gripandet skedde med assistans av en läkare, på grund av pensionärernas skröplighet. De riskerar nu upp till 15 års fängelse för olaga frihetsberövande, tortyrliknande misshandel och vållande till grov kroppsskada.

Källa: e24