Op:ad

Jag var på korrigering idag. Det gick jättebra. Kirurgen var jättenöjd med resultatet, själv har jag bara kikat en kortis. Nu sitter jag i sportbh och har ont, så jag är inte så sugen på att ta av den heller för att titta närmre. Det ömmar i snitten, men det går väl över inom någon dag.

Annars är jag lite seg av narkosen, men rätt pigg och glad i övrigt. Långsamma rörelser och stillasittande resten av kvällen, så går det nog snart över. :)

Mottagandet på kliniken var som alltid jättetrevligt. De är så snälla och gulliga. Jag hade en annan sköterska än förra gången, Maria tror jag hon hette. Hon va jättetrevlig. Det var pirrigt, men inte lika illa som förra gången. Nu hade jag ju gjort det här en gång och även om det kändes i magen så var det inte alls en lika stor grej. Jag var inte alls lika ängslig.

Jag var inte heller lika hysteriskt lycklig efteråt, men det är kanske inte så konstigt. Att gå från knappt några bröst alls till stora bröst, var ju en mycket större upplevelse än att gå från stora bröst till större bröst. Självklart är jag väldigt glad dock! :D

Dagens Liss-citat: ”Det tar emot lite när det är så stora implantat, men det blev riktigt bra!”

Jag var också på apoteket efteråt. Jag ska få sprutor med testosterondämpande för att slippa ta piller som sliter på levern resten av livet. De ska tas var fjärde vecka. Jag har ju ingen fobi för nålar, så det känns skönt. Ska bara fixa en tid hos vårdcentralen så en sköterska kan visa mig hur man gör också. Sen kan jag förhoppningsvis göra det på egen hand i framtiden.

Drygt 3500:- kostar dem, så jag är glad över högkostnadsskyddet (jag får betala ca 1600 för dem). Det räcker med att jag spenderade 2400:- på piller mot håravfall (som inte täcks av högkostnadsskyddet) häromdagen, plus att jag spenderar ytterligare tusenlappar på antidepressiva och hormoner… Med det sagt så betyder inte det att jag inte skulle vilja se vården privatiserad. Utan patent och reglering av medicin skulle priserna inte vara så vansinnigt höga!

Kommer bilder på boobisarna framöver. Nu ska jag strax äta haj med bearnaisesås/spenatgrejs på. Är sjukt hungrig!