Naken kvinna traumatiserade styrelse

Styrelseordföranden satt med ryggen mot bilderna och märkte inget. De andra i styrelsen häpnade och förblev mållösa. Chefen lyckades ta bort bilden, men då dök det upp en ny porrbild.

Först efter mötet fick styrelseordföranden veta om porrchocken. Han kallade genast in ett extra styrelsemöte.

– Efter ett par timmars diskussion kom vi fram till att vi måste ge honom en skarp varning och dessutom ett löneavdrag, säger ordföranden till Dalarnas Tidningar.

Chefen får behålla sin tjänst, eftersom han anses ha gjort ett bra jobb under sina år som kommunanställd.

En styrelsemedlem säger till DT att chefen brutit mot kommunens IT–policy, som han själv är högste ansvarig för.

Aftonbladet

Först och främst, det här är ingen porrchock. 2girls1cup, det var porrchock. Blir man traumatiserad och chockad av att se en naken kvinna på bild så har man en störd sexualsyn, för att inte tala om kvinnosyn.

Hyckleriet är väl det enda jag faktiskt kan klandra honom för. Det visar ju bara att dubbel moral inte är dubbelt så bra. Men politiker är ju ökända för att publikt säga en sak och sen våldta barn och knarka så fort de kommer hem, typ. Nej, vänta, det var de katolska prästerna/evangelikanska pastorerna i USA…

Politiker vill gärna va politiskt korrekta. Det är äckligt att se, för vi vet alla att de surfar porr och har samma sexuella avarter i sina led som resten av befolkningen. Felet de gör är att de försöker leva upp till nån slags kristen sexualnorm som ingen vettig människa med sund sexualsyn skulle vilja bekänna sig till.

Det är upp till var och en att göra sina livsval och leva med konsekvenserna av det. Att just de sexuella valen skulle behöva välsignas av statliga sanktioner är förstås absurt. När det gäller porr råder det ingen brist på människor som vill göra den, både gratis och professionellt. En del som egenföretagare, kanske med sin partner, andra som aktörer och andra bara för att det är kul som hobby.

Tro’t eller ej,  men det finns faktiskt en del människor som tänder på att visa upp sig. Jag är en sån, exhibitionist kallas det. Även om jag inte medverkat i nån regelrätt porrfilm så skulle jag inte vara mer offer om jag gjort det. Det är inte porren man lider av, utan möjligen stigmatiseringen som följer. Det gör att vissa människor inte vågar vara öppna med sin personlighet utan tvingas till deskretion. Det är lika fel som när bögar inte vågar vara öppna med sin läggning av rädsla för att bli illa behandlade. Det är fel och borde motverkas av staten i dess skyldighet att skydda människors fundamentala rättigheter. Inte som nu, där staten deltar i stigmatiseringen.

Att en kommunchef har porr på sin dator borde vara ett friskhetstecken. Han mår bra och har sin sexualitet i behållning. Det är de frigida mupparna som aldrig ser porr, aldrig läser noveller, aldrig fantiserar och onanerar som man borde reagera på. Sen visst, var sak har sitt sammanhang, porr kanske inte borde va fokus på ett styrelsemöte, lika lite som en fotbollsmatch är det. Men sänkt lön??!

Sexualneurotikerna har uppenbarligen styrt alldeles för länge i det här landet.