Mobba din katt

Idag har jag varit i Uppsala. Jag var vansinnigt trött. Anledningen var att jag två gånger inatt blev väckt av mina katter som lekte jaga – ovanpå mig – utan den minsta hänsyn till att jag skulle upp kl 7 i morse.

Himlen var iaf blå i morse, så eftersom det var så varmt och skönt igår trodde jag förståss att det skulle vara lika varmt idag. Det var det inte. Så fort jag kom till Uppsala var himlen grå och solen syntes inte ett spår av. Väl hemma igen blev det en lång promenad från stationen, eftersom jag inte listat ut vilken buss som går hem till mig från stan. Så nu sitter jag med ömmande fötter, eftersom jag inte hade framförhållning att tänka på promenaden hem när jag valde skodon i morse.

Då är det lite uppmuntrande i all misär, att se att det faktiskt finns sätt att stimulera sina katters intelligens, samtidigt som man får lite hämndbegär tillfredställt.

 • Mikael, Mirhepo

  Tjing tjejen.

  Det blir lite off topic på inlägget, men du är ju rätt person eftersom du verkar fungera på samma nivå som jag med frågor. Kan jag alternativt svara så försöker jag.

  Min lelle fråga till dig då. Ska dra den kort först så att du kopplar vad det handlar om, och sen utveckla frågeställningen. För mig så är det den mest komplexa fråga i univerum lol, mycket pga att det är få som kan svara, än färre som ens bemödar sig att bara ignorera en osv, men whatever.

  Lite om moí. I.o.m min komplexa o krångliga uppfattning om könsindelningar o sexualliteter så ställer det till för mig pga att jag hamnar helt utanför alla konservativa indelningar idag, och jag ger t.o.m dom på RFSL huvudbry lol.

  Könsroller har jag kasserat för egen del så gott det går, och skickar ner både män o kvinnor i samma låda. Jag vet att skillnaderna är microskåpiska genetiskt. Samma med könen, som idag är väldigt relativa pga att tekniken har hunnit i kapp för att kunna sjystera underredet till vilket utseende man nu föredrar. I grund så handlar det om likadan vävnad i lite olika former, men vaad, en sten är en sten är en sten oavsett hur den ser ut. Om man nu ska ha köns indelningar så bör det vara baserat på hur man fungerar neurologiskt och inte pga lite reproduktionsvävnad. Givietvis finns det skillnader på alla, men varför inte stanna vid individen namn bara?

  Sexualiteter. Om man t.ex beskriver vilken smak man för potenciella partners, så kan man ju lika gärna börja knepa med att Kalle är en hetro-180cm-blondin-ickegnällande-alltidkåt sexuell om man nu ska krångla med läggningar. Varför inte bara dra det simpelt som det är tänkt att det ska vara ”To be horny or not to be horny”. I grund så delar jag upp det i frivillig eller under tvång. Jag är bara glad om folk kramas istället för att slå ihjäl varandra.
  Och relationsmässigt så går jag efter personlighet å ansikte, kropp som faller mig i smaken typ, men personligheten är det enda som jag inte ändrar uppfattning i smak, alles annat får man ju bara gilla då.

  Huvudfrågan då. Det ovan behöver du int en kommentera hehe, va mest för att ge en liten inblick i mitt abstrakta o subjektiva universum jag lever i då.

  Som Ts tjej, reflekterar man över, den person(er) som man attraheras, gillar, vill kramas med. Hur det ligger till med hans/hennes läggning aka föredragande av partners?

  Jag då, i grund så kan man stämpla mig som hetro, ska man utveckla det så gillar jag en relativt exakt typ av tjejisar som ser ut på ett visst sätt, har en viss personlighet etc. Om man fördjupar sig ännu mer så kan man påstå att jag är väldans köns neutral i val av partner och begränsar mig inte till endast tjejisar pga att man kan missa den person man fungerar absolut bäst med av alla +6miljarder.

  Men om jag ska krångla så föredrar jag ts tjejer före alla andra attraktions mässigt pga…

  Tack vare latenta genetiska förutsättningar och min f-ade uppväxt så har jag otur att vara en naturbegåvning m empati, intuition, inlevelse osv, och läser ansiktsuttryck, kropps språk kategoriserar folk i dom få personlighets typer som finns på några milisekunder.

  Det här gör ju att jag med 95% sannolikhet kan peka ut en ts tjejis som ser ut som miss univ (som t.ex Miriam Riv som alla känner) bland 999 andra tjejisar väldans fort. Det är ju ingen trolldom el någe sådant junk, utan bara att jag är uppmärksam på dom tjejer som jag främst gillar då. Jag drog ett inlägg om detta på mitt cyberhak:

  http://www.metrobloggen.se/jsp/publi/permalink.jsp?article=19.8013553

  Men för att hoppa tebax till frågan då. Har du, el hört andra reflekterat över det faktiska skälet att ts tjej gruppen har en partner motsvarighet precis som alla dom andra barnen. Hetro=motsatt kön, Homo=samma kön osv osv.. Nu snackar jag inte om knepade snubbar som försöker scora extra points för en ”shemale” utan personer som gillar dom hårfina positiva skillnaderna (personlighet som formats av DNA trassel, trackaserier, utanförskap osv osv, kroppsspråk, ansikts utryck osv) som the regular guys inte uppmärksammar. Jag *tror* att en stor skillnad ligger i att ts tjejer inte drillats till att vara en duktig, tyst o söt flicka från 0 till +15år, utan ts tjejer får ju en massa annat skoj att må skit för.

  På 1 år så har jag inte sett något överhuvudtaget på internet. Om man bara tittar på antalet individer som e mtf ts kvinnor på jorden, och kanske ca 200stk i Sverige. Jag är ju givetvis inte enda på planeten som är så knepad som jag äro. Men ts persons gruppen är väldans liten, och knepade grabbisar som mig är ännu färre.

  Min lustiga lille grupp är den enda grupp på jorden som saknar en simpel benämning som hetro/htb osv. T.o.m dom som föredrar att göka med lik, har en smidig benämning lol. Detta kvittar ju, men det uppmärksammas aldrig av jag sett.

  För å summera frågan på någe sätt lol. Tänks det på någonsin på detta? Att htb ts tjejerna har grabbisar som föredrar er framför dom andra gnällspikarna, som inte baserar sig på sex rakt av, utan pga att ni flickor är unika på ett bra postivt sätt?

  Det är ju en liten komplex frågeställning som kanske inte påverkar trans tjejer i större utsträckning om man inte ser ut som t-rex *fniss*.

  Pallar du int att svara el inte kan så är det lugnt, ingen har hittils kunnat svara på detta direkt, mer än uhum öööö jo vett du… Nu för tiden så brukar jag inte dra upp detta med någon, men testade iom att du är himla skärpt + cute, plus så verkar du engagera dig i mycket på ett nice sätt som inte är vanligt tyvärr.

  Mvh, Mikael.

  Mikael, Mirhepos senaste bloggpost..Funderingar om….

 • Du borde läsa dina inlägg och försöka summera ner till hälften innan du postar. Annars är risken stor du blir utan svar, för att ingen orkar plöja igenom allt. :P

  Jag är bisexuell. Jag attraheras av manliga män och feminina kvinnor. Höfter, smal midja, stora bröst, hellre söt än ”snygg” för jag gillar tjejer med ”barnsligt” utseende på ansiktet. Tjejer utan kurviga former attraherar mig dock inte alls.

  Vad gäller män dras jag till män som får mig att känna mig liten och underlägsen. Fysiskt, genom att han är vältränad och lång (190+) men framförallt mentalt, genom att han kan ”få omkull mig” i intellektuell diskussion.

  Sen tänder jag på personer som är lättsamma och har humor.

  Vad jag dras till för kroppsdelar är helt olika beroende på kön. På tjejer tittar jag på rumpa och bröst, på killar tittar jag på mage och armar (och längd).

  De som tänder på shemales, eller ts-tjejer brukar kallas för ‘ts lovers’, eller ‘shemale lovers’.

  Det är överlag väldigt ont om bra ord för ”läggningar” som inte är inriktade på kön. Det beror på att samhället är heteronormativt och den enda avvikelse som accepteras, är den som är identisk med heterosexualiteten. Bögar som lever som ett heterosexuellt par accepteras, den som attraheras av personer under 15 accepteras inte, bara för att ta ett exempel. Inte heller den som vill ha betalt för sex, eller som vill ha flera partners.

  Det beror på att vår sexmoral är förpestad av ett kristet arv som moraliserar över allt som avviker från den kristna sexmoralen.

 • Ludvig

  http://www.youtube.com/watch?v=A4W4KrTggWo är ett annat sätt att hämnas på :D

 • Mikael, Mirhepo

  Thx för svaret. Det är just det at det saknas referenser, vettiga benämningar osv som gör det till ett helvete. Nu klarar man sig himla bra utan ord hit i dit lol. Att det blir en hopplös mängd text beror kanske inte på det riktigt, jag är hopplös att ställa korta okomplicerade frågor *fniss*, men jag jobbar på det.

  Jag tippar på att det löser sig iom att det blir mer accepterat framledes.

  Det stämmer ju med kristet arv. Förre vet att: Dagens snevridna inställning till sex beror på. Pga att: När Colubus tappra våldtäktsmän kom hem, så hade dom fått en present av indian tjejerna som tack för våldtäkten. Syffilis spreds som en löpeld på bara 1 år iom att hela gänget var riktiga horbockar från hela europa, så att dom spred det otroligt fort.

  Det tar 10 år innan man dör av syfilis som sagt, så det tog ca 10 år innan kyrkan skyllde på tjejerna för att sprida denna könis (som om att dom hade möjlighet att låta bli att sära på benen för dessa snubbar).

  Att det här inte är mer känt, är för att dom ljuger mycket i t.ex svenska allmän skolor. Att Europa nästan slogs ut av en köns epedimi är väl inte vårat ”Proudest moment” heller.

  Men det är efter detta som det verkligen gått utför och dom knepade gej-våldtäkts prästerna har fått fritt fram att indoktrinera folk som dom vill, och verkligen trampa ner på kvinnor som dom innerligt hatar, som t.ex dagens vatikan påve.

  Det som är synd är att det egentligen inte är ”Kristna” som sprider den här bilden. Kristna majoriteten är ju kvinnor. Utan onskefulla ateister som använder, andras tro som ett verktyg. Som t.ex påven som är ett riktigt evil headcase.

  Sexmoral har ju fungerat naturligt i andra kulturer tidigare med fritt praktiserad htb umgänge, där det inte ens funnits ord för olika sexläggningar mer än frivillig o under tvång.

  Ha en nice helg.