Lista!

Eftersom jag inte har något att blogga om och det är fint väder och jag är glad, så blir det ett lättsamt blogginlägg. Jag är lite beroende av sånna där tester och listor ni vet och Carl Johan Rehbinder hade en lista på sin blogg, som jag skamlöst snor rakt av. Kanske tycker ni det är slöseri med utrymme på Internet att publicera sånt här, men jag tycker det är grymt roligt. Och det är min blogg, så shut up and suck, som Jonas Gardell säger.

1. Stänger du av mobilen när du sover?
Nej, då måste jag slå in pinkoden och den kan jag inte utantill, så då måste jag leta fram papper som jag inte vet var de är och sen är hela dagen bortkastad med panik och ångest inför tanken på att aldrig mer få liv i min stackars medvetslösa mobil. Den får helt enkelt vara vaken hela natten.

2. Vem såg dig senast naken?
Hm. Eftersom jag sover naken var det förmodligen personen jag senast sov med, vilket borde vara Micke.

3. Hur såg du ut på högstadiet?
Jag hade glasögon jag hatade, ganska kort hår jag aldrig kände mig fin i, kläder jag aldrig trivdes med och om jag mot förmodan var där så gick jag runt som en övertrött zombie, deprimerad, oengagerad och tystlåten.

4. Hur kommer du se ut om tjugo år?
Om tjugo år är jag 45. Förhoppningsvis är jag fortfarande smal, har håret kvar, ser förmodligen 10 år yngre ut om jag brås på min fars gener även på detta område.

5. Hur var du på dagis?
Jag minns inte så mycket av dagis. Jag tyckte verkligen inte om åka till simhallen eller ha gymnastik på högstadieskolan rakt över gatan. Stora barn var läskiga. Jag var ganska introvert, ängslig men kreativ, skulle jag tro. Byggde lego, kojor, tyckte inte om att bli tvingad att gå ut.

6. Hur är du att ha som arbetskamrat?
Jag har faktiskt ingen aning. Eftersom jag aldrig varit anställd av någon, eller direkt jobbat  i nära samarbete med någon annan. Tanken på att ha ett vanligt jobb ger mig ångest, förmodligen vore jag inte någon vidare arbetskamrat. Om ångesten låter mig ta mig dit får jag antagligen social overload och isolerar mig för att överhuvudtaget stå ut i åtta timmar innan jag får gå hem igen. Men vem vet, det kanske finns ett jobb där jag skulle stå ut mer än en vecka utan att överväga en ‘office shooting’ för att få slut på eländet. Förmodligen inget lagligt och förmodligen inget man listar i sin CV dock.

7. Har du celluliter?
Noup. Jag är fräsch som en 14åring.

8. Biter du på naglarna?
Noup. Jag har långa naglar.

9. Har du något handikapp?
En fin liten samling ångestdiagnoser som jag jobbar på att få bort. Men inga fysiska handikapp, nej. Om inte närsynthet räknas. Utan linser är jag garanterat handikappad.

10. Är du rädd för att få hängbröst?
Hängbröst är bara ännu en anledning att skaffa större implantat.

11. Tror du gud är en man eller kvinna?
Jag tror inte på några osynliga låtsaskompisar.

12. Svär du?
Ja, när jag blir irriterad på saker. Oftast datorn som inte gör som jag vill. Då kallar jag den elaka saker för att såra dess självkänsla så den ska kuva sig under min vilja. Det funkar sådär.

13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
Det beror på vad man menar. Jag är vänlig, men jag klår dem i teologi och gör mitt bästa för att krossa deras religiösa övertygelse. Jag vet inte om det är så trevligt eg. De brukar ge upp, eller återkomma med förstärkning. Då gör jag samma sak igen. Sen slutar dom komma, tills jag flyttat nästa gång. Då börjar det om igen.

14. Hur homo är du på en skala 1-10?
Jag är inte homo alls, jag är bisexuell. 100%

15. Tror du på utomjordingar?
Jag tror på utomjordiskt liv. UFOn osv? Nja, jag är öppen för möjligheten men rent rationellt tror jag nog risken är liten att vi skulle haft kontakt med dem, även om tanken fascinerar!

16. Om du var tvungen att välja en maträtt att äta resten av ditt liv, vad väljer du?
Tacos. Det går ju variera och det innehåller det mesta. Ingen sa något om att man måste äta upp allt!

17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Pytt i panna förmodligen.

18. Har du  blivit arresterad?
Nej, inte än.

19. Ljuger du?
Om jag svarar nej, tror du mig?

20. Har du kysst en polis?
Ja. Eller han kysste mig, men det är kanske samma sak? Jag hör till dem som inte förstår kyssar. Jag kramas hellre. Vi byter fråga. Ja, jag har kramat en polis. Massa gånger.

21. Är du rädd för securitasvakter?
Jag är lite rädd att deras frustration över att inte få bli riktiga poliser ska tas ut i aggression på mig om jag ger dem anledning. Men eftersom jag ser så enormt oskyldig ut tror jag aldrig det skulle hända.

22. Har du någonting att dölja?
Nej, men jag har en självskriven rätt att välja vad jag blottar.

23. Vad har du på din nyckelknippa?
Jag har ett rosa hjärta, en massa nycklar och en jättevass nyckel som jag kan sticka i halspulsådern på potentiella våldtäktsmän.

24. Är du / har du varit gift?
Nej och kommer förmodligen aldrig bli. Jag tror inte på äktenskap.

25. Skulle du kunna gå upp kl tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
Om han är kl tre på natten på krogen utan mig så låser jag ytterdörren och låter honom frysa ihjäl på en parkbänk.

26. Kan du laga cyklar?
Nej, cykeldäck går sönder för att män ska få en chans att demonstrera sin manliga händighet. Det får man inte ta ifrån dem hur som helst!

27. Kan du fixa med bilar?
Jag kan inte ens köra en bil. Se ovan.

28. Brukar du köra om?
Ja. Jag har alltid  bråttom. Jag går om, jag kör om – oavsett jag åker inlines eller cykel.

29. Kan du baka bröd?
Inte utantill, men jag kan blanda en viss mängd saker i rätt ordning och vänta tills det blivit bröd, ja – om jag har recept.

30. Vet du hur man frostar av en frys?
Jag vet hur man gör, men jag gör det inte. Se fråga 26-27.

31. Vilken serie skulle du helst leva i?
Friends.