Könssjukdomar och slampighet

Det är lätt att tro att det här med könssjukdomar och promiskuös livsstil bara är ett mänskligt problem. Bristande gudfruktighet och ett ogudaktigt beteende har gjort att sjukdomar som klamydia och dyl åter sprider sig med ökad kraft i samhället. Hedonistisk njutning har sitt pris!

Men även koalor har stora problem med klamydia*. Dessa djur med sitt bedrägligt söta utseende är som mest aktiva på natten, när de samlas för gangbangs och hämningslöst går loss på varann i närmsta eukalyptusträd. Men perversiteterna slutar inte där. De är notoriska koprofiler redan i ung ålder!

Det här visar det uppenbara behovet av frälsning hos koalorna och därför tycker jag svenska kyrkan borde ta sitt ansvar och skicka dit en missionär. RFSL å sin sida kommer väl inte vara sena att börja med kampanjer för att dela ut gratis kondomer till dessa utrotningshotade djur!?

Samtidigt är det svårt att klandra koalorna, jag menar, vem vill inte knulla något som ser såhär gulligt ut? Man får nästan förstå att de låter sina djupare drifter styra handlingarna, kanske en gång för mycket ibland.

Fuckable?
Fuckable?

*Wikipedia – Koala