Kleerup testade positivt

Nu är det här ingen skvallerblogg. Jag skiter helt i om Kleerup går på amfetamin, benzo och alkohol ihop när han får priser på grammisgalan. Visst, jag kan tycka det är jäkligt oprofessionellt och med tanke på hur han fjantade runt så är det väl få som kan ta honom på allvar hädanefter. Jag menar, han ser inte ens skillnad på Säpo och krogkomissionen och verkar ju ärligt talat lite paranoid.

Det var ett tiotal personer som drogtestades på galan med urintest. Kleerup var den enda(!)  som testade positivt* för amfetamin och benzo, av vilket det också fans spår i hans fickor. Tro fan att han blev sur på polisen som hade mage att inte särbehandla och visa honom den respekt han som artist förtjänar!(?).

Är du orolig för vad testet ska visa?

– Inga kommentarer. Men jag kan ju inte hjälpa om någon lagt konstiga saker i min nyårstårtam, säger han.

Aftonbladet

Ja, amfetamin och benzo hamnar ju säkert i drink och fickor av misstag…

Alla som läser min blogg regelbundet vet att jag är emot våra narkotikalagar. Jag tycker innehav ska va lagligt, liksom jag anser att drogpolitiken ska verka för att hjälpa människor med missbruk, inte hota dem så de som behöver hjälp drar sig för kontakt med myndigheter. Jag vill inte ha morallagar!

Vid misstanke om brott (förstorade pupiller eller annat) kan polisen begära urinprov. Här är han ju dessutom sannolikt skyldig och då förstår jag inte varför han klagar alls.

Artister ska inte ha nån jävla gräddfil och komma undan det som alla andra lider under. Fjantar som Kleerup kan gott få sig en känga, det verkar ju som det är förtjänt. Ist kan han ju offentligt gå ut med att han använder droger och tycker att lagarna ska ändras. Då hade jag iaf haft respekt för den hycklande fegisen.

Att sen Kleerup misshandlar en journalist på vägen ut, kan man väl ha viss sympati för, men hans beteende på galan i övrigt var ju bara bedrägligt att se.

Aftonbladet, Expressen

*Enligt en mycket trovärdig källa som önskar vara anonym.

Korrigering: Det var kokain och majja han testade positivt på, enligt expressen, inte amfetamin och benzo som jag fick uppgifter om.