Jul igen!

Det är inte så ofta det är vit jul, så man får väl passa på att njuta ett år som detta. Årets mörkaste dag blev rätt ljus ändå!

Vinter

Årets dilemma är hur man förklarar transsexualism för 95+åriga farföräldrar. Tips mottages tacksamt. ;P

Årets dröm var nog inatt. Jag sprang runt på nån slags nöjespark med en kurvig brunett i latex och hade sex lite överallt i nån slags hus/nöjesattraktion. Sällan jag drömmer alls och ännu mer sällan sådana där trevliga sexdrömmar som faktiskt känns som verklighet. Dem borde vara obligatoriska varenda natt!

Idag ska jag ner på stan en sväng för att försöka skrapa ihop de sista julklapparna. Jag tänkte även klippa mig, om det finns någon drop-in tid dagen innan julafton… :D Men nu ska jag duscha, fixa naglarna och sen klä på mig, samt försöka fundera ut passande kläder att ha på julafton och när jag hälsar på släkten i Sala i juldagarna.

Mycket stå i…

Frisyr
 • Dennis

  Det är enklare att säga att det är maskerad :p eller klä sig i fem nummer för stora kläder och säga yo! i varje mening. Hur förklarar din syster sin ”åkomma”? ;)

 • Yuri

  Jag har också haft ett par så kallade lucid dreams under livet. Jag menar inte de där drömmar där allting ser ut som verklighet UTAN en riktig lucid dream där man inte förstår att man ens sover, t ex man måste titta i spegel för att förstå att något är fel här. En riktig upplevelse. Jag fick inte lämna min lägenhet under den där drömmen, jag bara gick runt med känsla att något är fel och sen insåg jag att jag sov.

 • Daniel Wijk

  Det är nog svårt att ge råd och tips om det till dig. Jag tror både du känner dom och transsexualismen bättre än de flesta som läser här…

  Men jag tror du löser det. Nu finns inga chanser att dölja de fysiska längre så det är bara att bita ihop och vara så diplomatisk som du kan och stå för dig själv. Det klarar du oavsett, det vet jag :-)

  *julkram*

 • Asemah

  Den där frisyren blir nog skitbra på dig! :)

  Ojoj, låter som en utmaning att träffa släkten. Hoppas det går bra för dig. Lycka till!

 • Avatar

  Visste inte att du blonderat frillan , snyggt :D

 • Avatar: Det har jag inte, men det blev lite liknande frisyr på mig! :D

 • Luka

  Pix or it didn’t happen.

 • Avatar

  Va trevligt , tanka upp lite bilder sen :)

 • Andreas

  Hoppas julen vart god och fortsätter vara det och att farföräldrarna är omtänksamma som sig bör. Samt att tomten var snäll, kom med många klappar och inte gjorde några närmanden :)

 • Slem

  Ser fram emot att se dig [email protected] grandmas!