Jag skiter i Marklund

Och alla som naivt trodde att hon skrev något som var sant är samma naiva idioter som tror att trafficking består av massa barn som säljs som sexslavar, att de som skiter ur sig det mest politiskt korrekta texterna/filmerna/whatever är ädla, godhjärtade och altruistiska människor, samt att politiker vill vårt bästa.

Kan ni vakna ur masspsykosen och fatta att altruism inte existerar? Alla människor agerar utifrån egenintressen. Även när dom gör saker som hjälper andra. Och har man goda mål nog så anser de flesta att det är acceptabelt att tänja sanningen, dölja den eller anpassa den lite för att nå sina mål. Så fungerar människor.

Det är inte nog med cynism i samhället. Jag föredrar till och med konspirations-nutjobs framför den svenska godtrogna mentaliteten som aldrig upphör att förvåna.

Mer har jag inte att säga. Godmorgon.

 • JS

  Vad består trafficking av, enligt dig? Jag är uppriktigt nyfiken. Givetvis förstår jag inte att den _enbart_ består av barn som säljs som sexslavar, men det utesluter däremot inte att trafficking _även_ består av barn som tvingas till prostitution. Eller?

  I övrigt håller jag med dig.

 • kinkym32

  Självklart JS är det så. Trafficking är människohandel punkt.
  Alla inkluderas. Men vem hade brytt sig nämnvärt om inte fokuceringen låg på barnen.

  Det är ju väldigt lätt att snedvrida allt. Vi vet ju alla hur lätt det är att göra en höna av en fjäder.