Hycklande socialdemokrater

Enligt demoskops senaste opinionsundersökning har nu Piratpartiet hela 7,9% av väljarkåren på sin sida. Det är förstås ett enastående resultat och otroligt roligt att fler inser vad Piratpartiet egentligen står för. För jag tror inte problemet är att inte många nog delar våra åsikter – problemet är att de har fördomar om att allt Piratpartiet bryr sig om är gratis musik på nätet!

När så många väljare tröttnar på de gamla integritetskränkande partierna med sina lagar som en efter en förstör vår frihet och kränker våra mänskliga rättigheter, så börjar politikerna vackla. Det börjar bli politiskt korrekt att vara Pirat.

– När besluten togs fanns det goda skäl för dem, men nu ser vi hur många olika förslag det faktiskt är. Den här rapporten är en signal att vi socialdemokrater i parlamentet faktiskt är beredda att ompröva vår politik och inte måste vara bundna av våra tidigare ställningstaganden, säger Göran Färm (S) till SvD.

Christian Engström har redan sagt allt som behöver sägas om detta kappvändande och de uppenbara lögner som kommer ur Göran Färms mun.

Göran Färm (S) är en politiker som röstat för IPRED, Datalagringsdirektivet och vars parti drog fram FRA-utredningen!

Lita inte på denna man
Lita inte på denna man