Hitlersex – Zucht dich!

http://www.expressen.tv/nyheter/utrikes/1.1697503/sex-med-hitler-uppror-tyskland

Går inte embedda på nåt sätt jag listat ut än iaf, men sevärd reklam om AIDS som tydligen upprör nazitys-.. tyskland menar jag. Precis som allt som har med Hitler att göra mao. No news there.

Personligen tycker jag det va en bra reklam. Förmedlar jättebra att sex är mysigt och det är lätt glömma bort saker som Hitler just då, eller AIDS. Sen kommer det som en elak överraskning efteråt, när man minst av allt vill se det.

Whatever you do, don’t mention the war!

  • EriF

    Jag önskar att det fanns så heta reklamer i Sverige också. :( Varför har Sverige tappat sin porrprofil medan Tysklands vuxit!?

    Juden har även en skum syn på det hela anser jag. Varför är han så desperat att framhålla att tragedin som drabbade hans folk för 55 år sedan var så mycket värre och svårare att skydda sig mot än AIDS, som har smittat uppemot 40 miljoner människor och dödat mer än hälften av dem? Jag tror att han egentligen bara är upprörd över själva sexscenen men att kritik mot att visa sex offentligt i Tyskland inte har samma slagkraft som att peka på etnisk diskriminering (som för övrigt inte ens förekommer i filmen). Det är stört att han ogillar filmen trots att den likställer Hitler med ett av de största problemen vi har i världen.

    Jag gillade att han stoppade fingrarna i hennes mun. ;)