Helgkul!

Okej, då var man hemma igen. Åka tåg är verkligen aptråkigt. Jag blir så rastlös. Lyssnade ett tag på Filosofiska rummet, men blev bara upprörd när jag fick massa idéer om saker jag ville blogga om, men skulle bli tvungen vänta ytterligare minst två timmar innan jag fick chansen att göra så.

Bland annat en del kritik mot Mohammed och trovärdigheten i koranen och Mohammeds minst sagt ‘lägliga’ uppenbarelser från Gud som kommer närhelst omgivningen inte ställer upp på hans åsikter om rätt och fel.

Så,  istället läste jag ett medtaget nummer av Illustrerad Vetenskap samt roades åt Banverkets bristande koordinationsförmåga när det utropades för tredje gången ”Det börjar låta som ett skämt det här, men vi har alltså hamnat på en för kort avstigningsramp så vi måste be er i de sista vagnarna att gå av längre fram i tåget”.

Hem kom jag iaf. Bara femton minuter efter tidtabellen. Tur inte SJ sysslar med något fundamentalt – så som infrastruktur och att Banverket gör sitt jobb! Tänk om vi hade konkurrens på järnvägen också, hur skulle det se ut?!

Helgen va jättetrevlig. Sanna och Daniel va jättegoa som vanligt. Tydligen är jag det sötaste nyvakna morgontrollet Sanna sett. Jag får ta det som en komplimang antar jag.

Det var lite stressigt inför festen, men jag tycker det gick bra. Vi höll till i Club Sesams lokaler, för den som är bekant med det. Massa trevligt folk, jag lekte ‘sanning och konka’ för första gången i mitt liv, BDSM-style, kanske ska inflikas. Pratade massor och svarade på nyfikna frågor om transsexualism, vilket också var trevligt och inte något jag alls hade något emot.

Lite trevligt sexualpolitiskt prat med Xzenu om nya DSM som är på väg att utvecklas. Förmodligen inte så intressant för de flesta som läser här, men hebefili och pedofili kommer få varsitt avsnitt t.ex. vilket jag spontant tycker låter rätt och rimligt. Sadism och masochism kommer också finnas i två varianter, en destruktiv och en ”normal” form. Hela DSM är förstås fortfarande heteronormativ, men utvecklingen känns som den går i rätt riktning.

Lustigt var också att första gången jag täffade Xzenu var i exakt samma lokal, för sju år sedan, ”i ett annat liv”, som Xzenu uttryckte det.

Det var lite kaosartat när festen var över, var vi skulle ta vägen, vilka spårvagnar som gick osv, men det löste sig. Jag tror jag fick några timmars sömn och var sover man bättre än i ett lekrum med speglar på en läderklädd madrass, med utsikt över ett St Andrews-kors?

Jag skulle publicerat fler bilder, men det är folk med jag inte vet om de vill synas och jag vet inte om lokalerna är okej att visa upp offentligt heller – för min blogg är väl ändå att anse som ganska offentlig. Kanske kommer en uppdatering av galleriet när jag hunnit fått lite fler godkännanden!

Bilder från helgen finns här.