Gothgran of death!

Idag köpte vi gran, jag och Micke. Varsin svart gran. Med silvriga kulor, några lila och några svarta har jag skapat min alldeles egna gothgran! Jättefin blev den. ^^

julgran02

Ikväll blir det bio. Det var länge sen. 2012 känns som en given biofilm och idag när det är söndag är det förmodligen inte fullsmockat i biografen heller, så det ska bli kul att se den!

I övrigt kan jag väl mest konstatera att det inte finns så mycket att säga. Det var sol igår. Ett undantag från denna månads annars alltid genomträngande grå sörja. Trevligt. Jag har spelat ut Modern Warfare 2, ett kanonspel tyckte jag personligen. Dragon Age: Origin har jag fastnat på, eftersom jag inte har potions nog att klara av slutstriden, vilket känns lite surt. Jag ska börja om med en Mage strax.

Förhoppningsvis betyder det dock att jag kan spela lite mer sporadiskt och inte få mina rutiner totalt förstörda nästkommande vecka. Senaste två har varit usla ur det hänseendet. Jag och måttlighet går inte riktigt ihop, vilket kanske framkommit vid det här laget…

What else… Tja, jag har fått sprutor mot testosteron som jag ska ta. Man kan se det lite som omvänd anabola m a o. Det blir intressant se vad de har för effekt. Man ska alltså ta dem genom att spruta in grejs under huden. Jag velar just nu om jag ska försöka själv, eller få en tid hos en sjuksyster som kan visa hur man gör. Jag lutar åt att pröva själv. Hur svårt kan de va liksom?

Tuttarna läker bra. Beställt ett par bh:ar på prov, får se om de passar eller inte. Svårt hitta rätt size i butiker, vilket väl är dagens I-landsproblem. Jag vet, ni vill se bilder. Det kommer en liten serie med kort sen, när man faktiskt kan se skillnaden. Jag orkar inte posta varannan drag, så ni får en liten fin serie sen ist. Typ, första månaden eller nåt.

Imorgon kommer klänningen jag beställde. Ja, julklänningen. Jävla tullen lade på över 200 i moms och skit, så nu blev totalkostnaden kring 800-850. Jag hatar EU. Fri handel my ass. My ass i den klänningen utlovas också hursomhelst med bildbevis på bloggen imorgon.

julgran01
Gothgran of death

 • Adrina

  Jag skulle aldrig klara av att ta en spruta själv. Att andra (helst en läkare eller sjuksyster då) tar spruta på mig är helt ok, eller blodprov är inga problem alls. Så när min läkare började prata om en spruta istället för hormonplåsterna i fall resultatet inte blev bra med dem så frös jag till lite… så jag hoppades att det aldrig ska behövas ^_^

  Fin gran btw… lite tidigt kanske ^_^ (säger en som fått julstämningen nästan permanent förstörd av hysterin kring julen… både på stan och inom familjen)

 • bullzebub

  2012 är rätt fånig IMHO

 • Asemah

  Jag diggade undergångsscenerna där man ser hela kvarter försvinna, de var coola att se. I övrigt tyckte jag att filmen var en generisk hollywoodprodukt. ><

 • ts-tjej

  Jag gissar att den sprutan ska ges i en muskel på samma sätt som östrogen- och testosteronsprutor. Gå du till en sjuksköterska och få en ordentlig genomgång.

 • Luka

  Tollen er vel neppe EU sin feil. Her over kjølen må vi jo betale mva og toll for alt vi importerer, uansett fra hvilket land.