Global Warming

Här är fredsprisnobelprisvinnaren Al Gores antites, Lord Christopher Monckton, som pratar om global warming. Se!

 • Andreas

  Han är en utmärkt talare och väldigt duktig på att framföra sina argument. Tänk om Al Gore hade 1/10 av hans intellekt då skulle vi redan gått under. Såg hans tal från Cambridge på google för ett år sedan som är väldigt bra. http://video.google.com/videoplay?docid=5206383248165214524#

 • v

  Hej. Ville bara göra dig uppmärksam om att länken i blogrollen med titeln ”Magnus Betnér”, inte alls länkar till Magnus Betnér, utan till Henrik Sundholms blogg (http://www.equil.net/?p=649).

  • Tack, de va ju klantigt av mig. Ska fixa det!

 • Mycket nyttig fakta som alla borde känna till. Han är dessutom en väldigt bra talare. Synd bara att han stundvis (speciellt på slutet) låter mer som en bitter, propagandaspridande Bill O’Reilly/Glenn Beck än en seriös debattör. Om han kunde skippa patriotismen och religionen och sluta att anspela på gammal kommunistskräck så skulle jag nog hylla honom.
  .-= Tuxie´s last blog ..Say welcome to TPB-TNG! =-.

 • kenny_lex

  Jag måste påpeka en sak och säga att han på ett plan är lika åsiktsvriden som den miljörörese som han själv slår ner på. För enligt honom skall de som har fel (eller ljuger) angående Global warming tillhöra en vänster rörelse, detta leder till slutsatsen att han på nått sätt själv anser att den konservativa höger rörelsen är de som talar sanning.

  Men detta är en åsikt som bygger på att han inte riktigt vet vad som är höger eller vänster, där med tar han nästan den Amerikanska ståndpunkten, att alla som inte tycker som oss antingen är vänster aktivister, socialister, kommunister, terrorister eller i värsta fall nått som har med Osama Bin-Laden att göra.

  Dock tror jag inte själv på global warming, men bara för att global warming är en hysteri så rättfärdigar inte detta att man fortsätter förorena genom att använda drivmedel som släpper ut mer föroreningar än bara Co2. För inte kan det vara fel att vilja ha renare miljö, förnyelsebar energi, tystare bilar, modernare transportmedel, och detta även om klimatet blir varmare eller kallare.