Fridfull muslim får en utskällning i radio

 • marcus3

  radiovärden har en poäng… allt för mycket trubbel kommer från människor med en religiös bakgrund i islam. Bara att peka på något så har vi mestadels muslimska ungdomar i storstadsförorterna som bränner bilar och krossar rutor för att ”dem är missnöjda med samhället”. Helvete, om dem är missnöjda kan dem väl åka till ett land som är mer anpassat efter deras uppfattning.

  Jag är inte och har aldrig varit emot någon religion, men nånstans måste man skillja på religion och ideologisk uppfattning. Jag är starkt emot den ideologiska uppfattning som muslimer har, på samma sätt som jag är emot extremhögern.

  Sen att värden här hoppas på en förmodad god man som bara ville försvara sin tro… kanske var lite missriktat :P

 • Jag får nazivibbar.
  .-= Odelberg´s last blog ..Vi humanister vet ingenting alls =-.

 • Poängen jag tycker han har är just hur muslimer reagerar så starkt mot en teckning på mohammed, ett givet uttryck för yttrandefrihet, något man aldrig ska ha en åsikt om – det är en fundamental rättighet, men sen inte kan ta avstånd själva från fysiska våldshandlingar. Det verkar nästan som muslimer generellt tycker att yttra sin åsikt och begå övergrepp på människor är fullt jämförbart.

 • Ni båda betraktar muslimer som en homogen grupp. Ni båda tycker att homosexuella ska stenas och att abort ska vara förbjudet eftersom ni kommer från områden där det finns kristendom, eller?

  Nej, muslimer kan först delas upp i muslimer som följer islam så som den gjordes innan islamismen och islamisterna. Sedan finns det ytterligare mängder av teologier, sufiter och massor av tolkningar av Mohammeds hadither av vilka några har blivit alla de hundratals Sharialagar som finns (långt från alla muslimer följer sharialagar).

  Se islam som en idé med INDIVIDER som accepterar dem som sina egna.
  .-= Odelberg´s last blog ..Vi humanister vet ingenting alls =-.

 • Micke

  Hehe, ja det är så synd om oss. Muslimerna är stygga.
  Saken är ju den att Islam är en relativt ung religion. När den ”snälla kära” kristendomen var i samma ålder var den i full gång med korståg och häxbränning.
  Hur mycket muslimerna än försöker kommer de aldrig nå upp till kristendomens grymhet.
  Kanske är dax o skona oss från mer idioti och avveckla religion för gott. Det är samma skrot o korn och samma vansinne i varje religion hur mycket man än vrider och vänder på det.