Feminister: Alla män våldtar

Behöver jag förklara mer varför jag inte tycker liberalt sinnade människor ska kalla sig feminister? Det är sådana här nötter folk associerar det till.

Att sen ”liberal”socialister (ett ord som i sig själv är ett oxymoron) som Bigotta Olhsson tillsammans med resten av Folkpartiet drar liberalismen i smutsen må vara hänt och mycket spår kvar av liberalism i Centerpartiet finns vi ju inte heller längre, eftersom allt bara handlar om populism och att bibehålla makten i dagens svenska riksdagspartier.

En liberal använder inte våld annat än i självförsvar och för att försvara liberala negativa rättigheter. Fler partier borde göra som Piratpartiet och helt enkelt inte engagera sig i frågor man inte har politik för. Att som liberal ha åsikter om oliberala frågor är helt enkelt inte kompatibelt.

‘Liberalismen’ tror jag fortfarande inte har fallit, men feminismen är åtminstone i Sverige en för länge sedan förlorad kamp, om det nu någonsin funnits något sådant som en liberal feminism. Jag vill aldrig någonsin förknippas med folk som mupparna ovanför, därför vägrar jag kalla mig feminist.