Feminister: Alla män våldtar

Behöver jag förklara mer varför jag inte tycker liberalt sinnade människor ska kalla sig feminister? Det är sådana här nötter folk associerar det till.

Att sen ”liberal”socialister (ett ord som i sig själv är ett oxymoron) som Bigotta Olhsson tillsammans med resten av Folkpartiet drar liberalismen i smutsen må vara hänt och mycket spår kvar av liberalism i Centerpartiet finns vi ju inte heller längre, eftersom allt bara handlar om populism och att bibehålla makten i dagens svenska riksdagspartier.

En liberal använder inte våld annat än i självförsvar och för att försvara liberala negativa rättigheter. Fler partier borde göra som Piratpartiet och helt enkelt inte engagera sig i frågor man inte har politik för. Att som liberal ha åsikter om oliberala frågor är helt enkelt inte kompatibelt.

‘Liberalismen’ tror jag fortfarande inte har fallit, men feminismen är åtminstone i Sverige en för länge sedan förlorad kamp, om det nu någonsin funnits något sådant som en liberal feminism. Jag vill aldrig någonsin förknippas med folk som mupparna ovanför, därför vägrar jag kalla mig feminist.

 • MrArboc

  Hade kunnat skriva en uppsats om den filmen, men nöjer mig med att säga: Vilket tragiskt liv. Tänk vad dom missar!

  Jag är kille så enligt dom får jag väl inte tycka, men tänk vad DOM missar! (Själv är jag glad att slippa…kunde inte låta bli!)
  .-= MrArboc´s last blog ..Gräsklippning! =-.

 • Och det finns inga tokiga liberaler?
  .-= hannes2peer´s last blog ..Sever’s Corn Maze =-.

 • kinkym54

  OCH sen blir man lesbisk och får precis lika mycket stryk i det förhållandet…
  det är kanske enklare att söka felen i sig själv..

 • kinkym54

  Det är fan i mig skönt att tillhöra de få undantagen,,hon och hennes systrar lär ju klara sig med bred marginal…skulle heller ta dödsstraff än sätta picken i sånt skit…

  skitsubbor..

 • daniel

  är det dags att kalla feminism för en kult, en extremgrupp? de här människorna verkar hjärntvättade, de saknar intryck från annat än sin egna inre krets som bara ser till negativa saker som perpetuerar deras åsikter. ungefär som nynazister berättigar sina åsikter genom att peka på brott begångna av invandrare. ledsamt, och tråkigt att svt spelar in sån smörja, oavsett journalistiskt syfte.

 • Grå

  Undrar just hur mycket skit jag skulle fått om jag slängde ur mig något i stil med: ”Alla kvinnor är [sätt in valfritt förolämpande ord], men det kan ju finnas något undantag”?
  Tack proj0 för att du visade mig att det finns RIKTIGT knäppa personer på båda sidor om de där dumheterna.

 • Svensk Rättvisa

  I en liten stad som Umeå frodas dessa manshatare!
  Det kan inte bero på annat än politiken som förs i Umeå…

  Vad är skillnaden mellan [ ROKS ] kvinnojouren – nazismen och klu klux klan?
  .-= Svensk Rättvisa´s last blog ..Kvinnovåldet är ett allvarligt problem. =-.