Dag 4, första duschen!

Okej, då har det gått fyra dagar och jag fick idag duscha för första gången sedan operationen! Det var lite smått smärtsamt ta av kompressen eftersom tejpen satt rätt bra i huden. Över snitten satt nån slags nät som tydligen innehöll nån slags gelé som skulle motverka bakterier o dyl.

myphoto-090515-01
Gel-grejs

Jag har inte haft ont alls. Igår var jag yr av Arcoxia. Eftersom jag inte har ont alls så kommer jag inte ta dem mer. De var visserligen lite anti-svullnad-effekt på dem, men det har alvedon också tror jag. Onödigt ta jättestarka preparat (120mg!) när man inte måste. :)

bOObs, dag 4
bOObs, dag 4 - tajt som fan

Jag smörjer in huden med Locobase Repair varje dag, för att motverka bristningar i huden. Jag hoppas det hjälper. I morse ringde jag också kliniken. Hon som svarar är alltid så glad och trevlig! Jag frågade om rutnät-grejset och hon sa att det var en del av kompressen, nåt som skulle motverka infektioner o dyl. Det skulle sitta plåster under. Hudfärgade. Jag kunde inte se några dock så jag förmodar att dom glömt dem, eller så är jag blind?

myphoto-090515-02
Plåster?

Det gör lite ont i snittet när jag sträcker armarna uppåt, annars känns ingenting. Huden känns som sagt att den är spänd och ibland känns det lite som att det ”drar” eller ”nyper” i huden. Det är inte så konstigt, med tanke på hur det ser ut. Det händer en hel del bara första månaden, de kommer få mer ”tyngd” och jag kommer se mindre ut som en levande barbiedocka med vattenballonger till tuttar. :)