Dag 4, första duschen!

Okej, då har det gått fyra dagar och jag fick idag duscha för första gången sedan operationen! Det var lite smått smärtsamt ta av kompressen eftersom tejpen satt rätt bra i huden. Över snitten satt nån slags nät som tydligen innehöll nån slags gelé som skulle motverka bakterier o dyl.

myphoto-090515-01
Gel-grejs

Jag har inte haft ont alls. Igår var jag yr av Arcoxia. Eftersom jag inte har ont alls så kommer jag inte ta dem mer. De var visserligen lite anti-svullnad-effekt på dem, men det har alvedon också tror jag. Onödigt ta jättestarka preparat (120mg!) när man inte måste. :)

bOObs, dag 4
bOObs, dag 4 - tajt som fan

Jag smörjer in huden med Locobase Repair varje dag, för att motverka bristningar i huden. Jag hoppas det hjälper. I morse ringde jag också kliniken. Hon som svarar är alltid så glad och trevlig! Jag frågade om rutnät-grejset och hon sa att det var en del av kompressen, nåt som skulle motverka infektioner o dyl. Det skulle sitta plåster under. Hudfärgade. Jag kunde inte se några dock så jag förmodar att dom glömt dem, eller så är jag blind?

myphoto-090515-02
Plåster?

Det gör lite ont i snittet när jag sträcker armarna uppåt, annars känns ingenting. Huden känns som sagt att den är spänd och ibland känns det lite som att det ”drar” eller ”nyper” i huden. Det är inte så konstigt, med tanke på hur det ser ut. Det händer en hel del bara första månaden, de kommer få mer ”tyngd” och jag kommer se mindre ut som en levande barbiedocka med vattenballonger till tuttar. :)

 • Mia

  Du ska nog fortsätta med dina Arcoxia eftersom dom i första hand är antiinflammatoriska, det vore ju dumt att få världens största varbölder nu och behöva plocka ut implantaten.

 • SixDays

  Woohooo, jaaailbait :DDDD

 • Rebecca

  Det blev riktigt bra! Nästan så att man blir sugen själv. Hur mycket kostade det? Jag ska vara rak mot dig (och byta samtalsämne): du är riktigt attraktiv och jag tänder verkligen på tanken att ha sex med dig. Att ha sex med en tjej är bra, men jag vill gärna bli penetrerad hårt samtidigt. Och du är faktiskt perfekt på den punkten.
  Hoppas att jag inte skrämmer dig med att vara så framåt, det är menat som en komplimang.
  Ha en trevlig dag och fortsätt att dela med dig av dina vettiga åsikter.

 • Andreas

  Haha ja du är ju inte så blyg och tillbakadragen iaf. go självförtroendet!

  O finns det metalbarbie, bra för uppfostran :)

 • Alexandra

  Stackaren vilket offer för patriarkatet du är som visar upp dig såhär naken, du borde klä dig i burka som en duktig kvinna.

  Nämen det ser helt fantastiskt bra ut, kommer antagligen se ännu bättre ut när det läkt ordentligt. Har du någon aning om hur mycket ärr det kommer bli efter det ?

  Hur känns det att titta ner och se dem nu då ? Känns det ovant och/eller underbart ?

  (hoppas verkligen att vi får se uppföljningen på denna bildserien, do it for science! :) )

  Alexandras senaste bloggpost..Äntligen nåt intressant från blondinen!

 • Daniel Wijk

  Jag har inte kunnat titta hit på ett tag. Ville inte gå in på jobbet då jag visste att det skulle vara tuttbilder nu ett tag ^^

  Jag tycker det ser jättebra ut och är glad att det gått bra med operationen för dig :-)

 • Jag är väldigt glad för din skull. Det ser ju ut att kunna svida lite. Jag hade nog inte vågat röra armarna på ett halvår om det var jag :)

  Robert Wictorzons senaste bloggpost.."Det var dom som började!"

 • Suz

  My god, jag älskar dina bröst!

 • Fantastiskt fint, speciellt sen när brösten lagt sig. Det ser ju ut att bli riktigt bra!

  Jag är duktigt avundsjuk. ;)

  Lisas senaste bloggpost..Mystiska paket

 • Pidde

  Hej,
  Brukar följa din blog, den är alltid läsvärd. Jag kommenterar nästan aldrig något någonstans, men jag gör ett undantag. JISSES du är häftig! Du är verkligen öpppen med dig själv och vad du just nu går igenom. Jag hoppas att allt går bra och att du snabbt kommer tillbaka till det ”normala” (hahaha – i hate normality). Keep the good and piracy work gooing…

 • Nu börjar det likna något! Jag hoppas att du hade trevligt igår! :)

  O. Beroendes senaste bloggpost..Eufori

 • ”Woohooo, jaaailbait :DDDD”

  Men hon är väl över 15? *förvirrad*

  ”(hoppas verkligen att vi får se uppföljningen på denna bildserien, do it for science! :) )”

  Annars kan du göra det för oss. :-P

  WysiWygs senaste bloggpost..“Frågor”, i brist på bättre rubrik.

 • daniel

  väldigt vackra, hoppas vi får se mer av dem ^___^;

 • Rebecca: Det kostade 39 500 och ungefär därikring är vad man normalt får räkna för en bröstförstoring, om man inte behöver göra ett lyft eller så.

  Tack för komplimangen! ;)

 • Jan J Sandstrand

  Ser bra ut! Jag håller med daniel.

 • Andreas

  Med tanke på hur resultatet ser ut så verkar á ~40.000 faktiskt inte så mycket, iaf. inte för resultatet investerat i något så värdefullt! Då jag inte tycker att du innan allt var helt fel det heller, du är så mycket vackrare än vad du tror och nu, ja det får en att betvivla ens sexualitet och preferenser starkt !!

 • Andreas

  ursäkta om inlägget är flummigt och otydligt, jag menar inget annat än det bästa av väl och lyckönskningar men all alkohol gör det svårt att vara tydlig…

 • Paulina

  Äntligen! Fina blev de ju också. ^^

 • evert oalm

  Vackert