Boobs 9 dagar

Tiden går fort när man har roligt. Igår var jag på återbesök på Art Clinic i Uppsala. Jag fick träffa en sköterska, samma som för övrigt tog hand om mig innan och efter operationen.

Hon tittade på tuttarna och ärren och konstaterade att det såg mycket bra ut. Hon lät lite förvånad/imponerad nästan, men om det var för att uppmuntra mig eller för att det faktiskt såg ovanligt bra ut, kan jag bara spekulera om.

Det kändes iaf bra att inget var konstigt eller så. Hon bytte tejpen och sa att jag fortsättningsvis ska ta bort tejpen och sätta på ny ungefär var 10:e dag. Om jag solar ska jag ha dubbel tejp. Jag ska också fortsätta med bh dygnet runt tills det gått fyra veckor innan jag övergår till att bara ha sportbh dagtid.

myphoto-090521-01
Det kan ta någon månad innan brösten blir mjukare

Så, nu väntar vi mest på att brösten/implantaten ska sjunka ner så de får lite mer naturligt utseende och lite mindre barbie-look.

Kan också konstatera att jag måste lägga om min diet. Jag ökade tre kg bara med operationen från ena dagen till den andra, men har fortsatt öka efter det. Förmodligen pga lite för mycket dagligt intag av singoalla lakrits, mina nya favoritkakor! :(

En vän och jag har startat ett forum för plastikoperationer, så den som vill diskutera ämnet eller lära sig mer är varmt välkommen att delta!

plastikforum-logga

 • Alexandra

  Värst vad lite kommentarer det var på denna posten i jämförelse med förra då.

  Ser riktigt fint ut :) Det hade vart intressant att få se hur såret och ärrvävnaden ter sig också, om du känner för att fota mer DVS :)

  Alexandras senaste bloggpost..Porr, droger, våldtäkter och oförstörda kvinnor!

 • Andreas

  Alla har ju blivit stumma av beundran såklart, inte verkar det bli några ärr heller :)

 • Andreas: Det är lite ärr under tejpen, men vi får se hur mycket det försvinner under de nästkommande 6 månaderna.

 • Rebecca

  En fråga, hur pass hårda är de? Komme de likna naturliga bröst i konsistensen och mjukheten när de är ”klara”?
  För mig så är det väldigt viktigt att man inte ska kunna känna silikonet,
  det är det som får mig att tveka inför en sådan operation.
  Men man kanske får känna på dina bröst innan man bestämmer sig? ;)

 • Rebecca: Jag tog mjukaste sortens silikon, cohesive 1 (finns tre olika hårdhetsgrader) och de ska kännas typ som riktiga bröst. Sen varierar ju konsistensen på vanliga bröst också, beroende på hur fasta de är förstås.

  Just nu känns de som vattenballonger, men det beror inte på implantaten, utan på att huden är så spänd. När huden anpassar sig, vilket tar några månader, så blir de mjukare och mjukare och får mer naturlig form och konsistens.

  Du får följa bloggen så lägger jag upp mer bilder allteftersom. :)

 • hur ser ärren ut då???

  mildamakaroners senaste bloggpost..Känner mig hjälplös!!!