Boobs 9 dagar

Tiden går fort när man har roligt. Igår var jag på återbesök på Art Clinic i Uppsala. Jag fick träffa en sköterska, samma som för övrigt tog hand om mig innan och efter operationen.

Hon tittade på tuttarna och ärren och konstaterade att det såg mycket bra ut. Hon lät lite förvånad/imponerad nästan, men om det var för att uppmuntra mig eller för att det faktiskt såg ovanligt bra ut, kan jag bara spekulera om.

Det kändes iaf bra att inget var konstigt eller så. Hon bytte tejpen och sa att jag fortsättningsvis ska ta bort tejpen och sätta på ny ungefär var 10:e dag. Om jag solar ska jag ha dubbel tejp. Jag ska också fortsätta med bh dygnet runt tills det gått fyra veckor innan jag övergår till att bara ha sportbh dagtid.

myphoto-090521-01
Det kan ta någon månad innan brösten blir mjukare

Så, nu väntar vi mest på att brösten/implantaten ska sjunka ner så de får lite mer naturligt utseende och lite mindre barbie-look.

Kan också konstatera att jag måste lägga om min diet. Jag ökade tre kg bara med operationen från ena dagen till den andra, men har fortsatt öka efter det. Förmodligen pga lite för mycket dagligt intag av singoalla lakrits, mina nya favoritkakor! :(

En vän och jag har startat ett forum för plastikoperationer, så den som vill diskutera ämnet eller lära sig mer är varmt välkommen att delta!

plastikforum-logga