Boobs 3,5mån

Dags för lite uppdatering kanske, har ju inte haft nå mjukporr på bloggen på länge nu. :P

Jag tycker implantaten sitter lite långt ner (ca 1cm). Var på återbesök igår och kirurgen höll med så vi ska korrigera under lokalbedövning om ett par månader, när det är färdigläkt.

framifrån

sidan

mjuka

 • hot stuff ;)
  .-= Madde´s last blog ..Amerikaner… =-.

 • Tommy Jonsson

  1 cm upp eller helst ner spelar ingen större roll enligt mig. Du har vackra bröst så sluta operera dig. Jag har under min levnad haft 3 flickvänner som oprerat sig och jag hade gärna sett att de inte hade gjort det. Det är absolut inga problem med den äkta varan det vill jag garantera dig
  Skulle du gilla en kille som hade låtit förlänga och förtjocka sin penis med implantat?
  Visa gärna ett kort på dig då du inte var behandlad.
  Vilket var ditt personliga skäl att operera dig och vad kostade det?

 • Woah, det ser ju riktigt bra ut nu, klart bättre än dagenefterbilderna man fick se tidigare :P

  Tommy: hon är shemale, född utan bröst :(

  Ser att du har slät och fin hy på armarna Hanna, är det hormonernas gång eller har du aldrig varit sådär senig sån en annan är?
  .-= sphr´s last blog ..<Murtag> Vi köpte en uppblåsbar gris… =-.

 • Daniel Wijk

  Skönt att se att brösten inte slank ner för långt som du var orolig över :-)

 • Daniel Wijk

  (Du får tolka det som att -jag- inte tycker det iallafall) ^^

 • Regskylt

  De sitter ju kanonbra tycker jag. du ska se mina naturliga urammade d-kupor. halvvägs ner till magen och ett ciggpaket kan ligga fast där under utan problem – och jag är 21.
  grattis till snygga bröst :)

 • Yuri

  Du blir bara snyggare och snyggare. Jag tycker att det är helt ok för en tjej att bry sig om sitt utseende. Angående symmetrin, jag kan inte säga något, måste se i real life.

 • Regskylt: Känns som jag bara blir mer och mer övertygad om att det där med barn inte är nån bra idé. >.< Tack iaf :)

 • Tommy Jonsson: Vad glad jag blir av din varma omtanke! Det kostade 39 500.-, korrigeringen görs under lokalbedövning och kostar ingenting. Finns bilder här från operationsdagen; http://projo.se/bilder/?album=Operation

  Och sista bilden från när de började växa så det syntes av hormonerna här:
  http://bilder.gothbarbie.se/hormoner/boobs9manader.jpg

  Jag opererade mig för att jag ville ha större bröst än jag kunde få på naturlig väg. Bröst är ett väldigt tydligt feminint attribut och det betydde väldigt mycket för mitt självförtroende att göra det.

  Min sociala fobi försvann dessutom helt efteråt och bara det gjorde det värt pengarna. Att sen kirurgen var grym och gav mig jättefina boobs kan jag knappast beklaga mig över!

  Jag tycker var och en ska göra vad man vill med sin egen kropp. Finns inget bättre att investera pengar i än sig själv om du frågar mig. Det följer med en varje dag, det tappar inte värde som en LCD-TV efter ett halvår, och det gör att man mår väsentligt bättre mentalt och kan komma ifrån saker som kanske varit socialt handikappande. Om sen andra faktiskt ser skillnaden eller inte, spelar inte så stor roll. Poängen är att man själv mår bra och då ser jag inget som helst fel i det. Så länge man är införstådd i riskerna får man själv bedöma om man är villig ta dem eller inte.

 • sphr: När jag började med hormoner gick jag upp 10kg och då blev armarna och det mesta annat på mig betydligt rundare än det var innan. Jag hade ganska seniga armar innan dess, tydliga blodådror etc, men underhudsfettet ökar ju och då syns sånt mindre och huden blir mjukare :)

 • Tommy Jonsson

  Förlåt mig Hanna.
  Jag gick in och kommenterade utan att ha kollat din bakgrund. Är du född flicka utan bröst? Eller betyder shemale att du är född pojke?
  Dina motiv kommer från dig själv och då anser jag det är helt ok och när jag förstår vad det betytt för dig som person så är du bara att gratulera Hanna.
  Någon social fobi är du inte längre behäftad med och du skall ha stor heder för att du träder fram på detta sätt. Det kan bara vara stärkande för din självkänsla och visar vägen för andra i din förutvarande situation.
  Du är inte bara söt tjej, du är tuff och intelligent Hanna, tummen upp!

 • Isa

  Tommy: Hon är född kille och har inte opererat bort sitt manliga könsorgan. Det är vad en shemale är.

 • Yuri

  Lite brainstorm från mig: Jag trodde att begreppet shemale förekommer endast i sex industrin. Kan man använda begreppet på sånt här sätt som Hanna gör? Alltså i vardagslivet. Blir det inte fel? Man får ju associationer med porrindustrin när man hör ordet shemale, fast detta har inget med Hanna att göra.

 • Måste säga att jag tycker det är modigt av dig att totalt visa upp dig som du gör på internet. Med tanke på att informationen och bilderna förmodligen aldrig kommer försvinna. Tänkte mest på facebook och bilddagboken osv där man iaf kan spärra åtkomst till bilderna som man vill. Här ligger dom uppe för (antar jag) googles indexerare också. Men det är modigt och soft gjort av dig. För det är ju bara en vanlig människokropp du visar upp och såna finns d ju ganska många av :)
  .-= Niklas´s last blog ..Don’t shoot the messenger =-.

 • Tiima

  WAAAWAWOOOOM!!! Jättefiiint!

 • Tomas

  Typiskt att jag är upptagen och inte har tillåtelse att stöta på dig.
  Snygg och vacker är Du hur som helst.

 • Daniel Wijk

  Yuri: Nej det kan man naturligtvis inte, det är olagligt ;-)

  Skämt åsido så kan man väl använda det om man vill utan betänkligheter. Språket är levande och vi bär alla ansvaret för att det vidareutvecklas.

 • Tommy Jonsson: Ingen fara. Shemales är alltid födda pojkar. Till 99% är vi transsexuella som inte kan eller vill operera om sig. Jag säger 99 ist för 100 eftersom vissa kulturer har en sådan syn på homosexualitet att man kan föreställa sig att människor känner sig pressade till att byta kön för att det anses som mer naturligt och accepterat, medan homosexuellt leverne inte accepteras alls (thailand, iran mfl). Själv är jag dock bisexuell och läggning har ingen koppling eg., man kan vara transsexuell mtf (male-to-female) och enbart intresserad av tjejer likväl som något annat.

  I många länder handlar det också om att det är ekonomiskt nära omöjligt få råd, varför prostituerade shemales är vanliga i många länder (brazilien, thailand). I Sverige bekostas behandling, inkl. operation av staten.

 • Yuri: Jag ser inte problemet i att använda ‘shemale’. Folk vet oftare vad det betyder än de vet vad ‘transsexuell mtf’ betyder så det underlättar kommunikationen, vilket är grundsyftet med alla ord. Jag vet att en del stör sig som fan på det, men det är helt enkelt deras problem. Jag har inget ont emot porr alls och jag ser inte något negativt.

  Tycker det är mer förlöjligande att säga ‘ladyboy’ isf, för det låter mer som man är en omvänd tomboy, dvs mest allmänt är fjollig och klär sig feminint – inte att själva könsidentiteten faktiskt är en tjejs.

  Jag är en tjej som gillar ha kuk. Av alla tjejer jag pratat med är det inte få som sagt att de själva gärna hade velat ha det. Roligare tjejsex med en riktig kuk ist för dildo t.ex.! ;D

 • Yuri

  Visst, du är hur universell som helst, du kan säkert lätt anpassa dig till vem som helst oavsett kön, sexuell orientering osv om du vill.

 • Yuri: Det vet jag inte om jag tror på. Jag tror man föds med vissa preferenser och det handlar mer om att hitta dem än att utveckla dem.

 • Mogge

  Fastän jag egentligen föredrar lite mindre bröst (200-250cc till din kropp, typ) så tycker jag dina ser mycket fina ut redan i det här skicket. :)
  Egentligen är det väl inte implantatet som sitter för lågt, utan bröstvårtorna som hamnar något för högt eftersom din hud ovanför brösten inte har hunnit töja ut sig. På sikt blir det säkert ett mycket ”äkta” utseende, tror jag – efter en höjning och något års gravitationsinverkan.

  Lycka till med tuttarna!

 • Birgitta Alvskogen

  Jag tycker hela du är väldigt vacker. Och brösten jättefina. Glad för din skull. Huruvida de sitter lite för långt ner är ju bara du som kan avgöra egentligen. Det har jag inga som helst synpunkter på. Jag tycker i alla fall att du otroligt vacker oavsett.
  .-= Birgitta Alvskogen´s last blog ..Could it be forever? Sometimes I wish it could… =-.

 • Avatar

  Jag ser att det är många som lämnat comments så jag bidrar med 1 , dem är fina fasta rätt storlek och mycket mysiga

 • Birgitta Alvskogen: Tack snälla, va glad jag blir. ^^

 • Djblackfox

  Fan vill ha din kropp

 • Djblackfox: You can’t have it. Its maaajn!

 • Djblackfox

  OK

 • Tomas

  Faan, Hanna. Du måste ta bort det här inlägget nu.
  Det finns ju en massa annat på nätet jag måste hinna med att kolla också.

  Är ofta inne på din blogg för att läsa vad du har att säga och du verkar ha ett knivskarp intellekt vilket är en av dom mest attraktiva drag jag kan tänka mig hos en människa. Och jag blir tokig av att du förutom det ska se så j_vla bra ut.
  Just den första bilden har jag fastnat totalt för.
  Din blick och ditt leende bara lyser av självsäkerhet som är få förunnat.

  Om det mot förmodan skulle finns en Gud så är jag helt övertygad att han inte skulle kunna skapa något bättre än dig.

  Klichéernas kliché: Tack för att du finns.

 • Peter

  Halloj

  det viktiga är väl inte vad du har mellan benen (som en del tycks tycka), i min bok är du en fullständig och vacker tjej, skulle inte ha något emot att ta dig ut på galej.
  ha det gött

  Peter