Bite me, please?

True Blood säsong 2 har börjat igen. Den som inte följer denna serie och som gillar vampyrer, bloodsports o dyl bör ta upp vanan direkt.

Själv är jag inte så tänd på just själva bitandet och blod, men en lång, vältränad Alexander Skarsgård som är mer dominant än någonsin, vem blir inte kåt av det?

Bite me, please?

En rolig grej för oss svenskar också, är att vampyrerna pratar svenska när de ska prata på ‘sitt’ språk. :D

Serien har både spänning, romans och humor. Eric (Skarsgård) är helt klart min favoritkaraktär. Se den!

Bjuder på en intervju med Skarsgård också. <3

 • Staffan

  Det är väl specifikt Eric (och hans henchwoman) som pratar svenska, och detta eftersom Eric ska föreställa en tusen år gammal vampyrviking. Som jag har förstått det är det inte något ”vampyrspråk”.

  Sen kan man ju argumentera för att Eric knappast borde prata modern svenska, men han har väl uppdaterat sig under århundradena.

 • FFF

  Ofan, hade ingen aning att Allan Ball var hjärnan bakom True Blood. Jag tycker Skarsgård hade en skön inställning till sin karaktär. Det blir mera hotfullt om han väljer att hålla en låg profil och inte brölar omkring som en råfull skogshuggare med motorsåg i innefickan. Han funkar bra som en motvikt till de viljestarka men ibland smått irriterande sydstatsmänniskorna med sin buskis och den tjocka dialekten. Hoppas på mera utveckling av Michelle Forbes karaktär, vad hon egentligen kan göra eller förvandlas till och vad hon är ute efter.

 • Jag älskar true blood, speciellt Alexanders karaktär. Och ja, rätt najs att de slänger in lite svenska här och där :)

 • Micke

  Yay! Du gillar True Blood! Den är så underbart skön den serien. Och ja, Eric är min favvokaraktär också :)

 • Billy G

  Jag sitter o räknar minuterna till avsnitt 4 släpps..

  Så jvla bra har S2 hitils varit..

  Tyckte det var lite för mycket vampy porr i början av S1.. sen blev den bara bättre och bättre.. och nu är den riktigt riktigt bra.. =)

 • Staffan: Ja, så är det kanske. Jag tänkte inte så långt, det var faktiskt först idag när jag såg intervjun som jag förstod att hans karaktär faktiskt medvetet skulle vara svensk.

 • Staffan

  Billy: Det blir rätt många minuter eftersom det inte var något avsnitt den här helgen.

 • Billy G

  enligt http://next-episode.net/true-blood så gick det avsnittet som planerat..

 • kinkym32

  Vet att Hanna gillar True Blood, själv tycker jag den tappat tempot betydligt, händer inte mycket längre, börjar bli som alla andra serier, uttjatat, förutsägbart och mer och mer gäspning. Tyvärr. Men jag får väl hålla i ett tag till,chansen finns väl fortfarande att det börjar hända något ” helt dött” är det ju inte.
  Verkar vara som de flesta fortfarande gillar serien, är väl mig det är fel på då.

  Jag gillar pappa Skarsgård. Grabben har potential att bli lika bra, det har han. Det de har gemensamt är utseendet. Alexander ser nästan exakt likadan ut i samma ålder.
  Alexander är nästan en kloning av Stellan när han 14 år, så lika i utseendet.
  Jag har lite svårt med Alexanders roll, det beror nog på att varje gång jag ser honom tänker jag på ”Bombibitt och jag”, för er som inte vet , en svartvit Tv serie på 60 talet med Stellan Skarsgård, handlar om en föräldrarlös pojke i Skåne någonstans och hans äventyr.

  Och kan ingen fan alla spam filter som finns och förstör min hemdator.!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Staffan
 • Jag kan inte låta bli att garva eftersom jag ser honom som Sergeant Brad ”Iceman” Colbert från Generation Kill! Så Iceman har blivit civil, låtit håret växa ut och gått på pick-upseminarier, och allt är så rakt motsatt hans karaktär… *garv* :D

  Jag behöver nog se serien, den verkar bra!
  .-= Anino´s last blog ..Frihet =-.

 • Andreas

  Serien är riktigt bra men böckerna av Charlaine Harris är fan fantastiska, den som letar… finner att åtta av de hittills nio böckerna finns som ljudböcker. Ruskigt bra och actionfyllda böcker, synd bara att TV-serien inte följer dem så noga. Fast så länge Jessica (Deborah Ann Woll) är med så kan jag inte sluta kolla om på avsnitten (spec. andra säsongen tredje avsnittet), när hon lockar håret så wow…

  Så nu kommer Hanna att bli besatt av böckerna som inte bara fokuserar på vampyrer och hamnbytare, det finns mycket mer intressanta varelser^^

 • Billy G

  mm såg det staffan.. blev riktigt putt.. =((