Assassins Creed 2

Ser sjukt mycket fram emot detta spel. Tills dess är det dock Dragon Age: Origin, samt Modern Warfare 2 som ligger på tapeten. Men snart så. Assassins Creed 2! <3

  • Jag gillade ettan även om den blev lite väl enformig efter ett tag. Har väl klarat en sisådär 90% men det var nog ett år sedan jag spelade det nu. Borde väl ta tag i det och spela klart det, bara för att… :)

    Jag gör ofta så, spelar 50-90% av spelen, tar en paus och påbörjar ett annat spel istället. Har ca 25 PS3-spel och 15 Wii-spel i bokhyllan men de enda jag har spelat hela vägen till slutscenerna är Fallout 3, Saints Row 2 och Zelda: Twilight Princess. Nästa på tur är Tunguska och Okami. *adhd*

  • Tuxie: storyn i AC är faktiskt riktigt bra, men jag håller med om att uppdragen blir lite enformiga. Man måste dock inte göra _alla_ om man inte vill, vilket är skönt.

  • Tobias

    Som tur väl har ju folket på Ubisoft sagt att de sett till att tvåan inte ska vara så enformig på den fronten. Hur det blir i slutprodukten får man väl se, men man har ju sina förhoppningar.