Årets blogg 2008

Jag är lite efter, jag vet. Har varit borta och hälsat på kompisar, sovit helt galna tider och liksom inte riktigt hittat energi till att skriva något förrens nu.

Årets blogg blev Henrik Alexandersson, som sliter en hel del med att dra upp nyheter som många av oss andra spinner vidare på, det är absolut ett enormt arbete som förtjänar uppmärksammas!

Den här bloggen kom på plats 21 med 556 röster. Det känns ju fint, med tanke på att jag inte direkt varit ivrig att uppmärksamma tävlingen, men många nog har uppenbarligen uppmärksammat min blogg ändå, det känns jätteroligt! :)

Annars vill jag bara tipsa om den här länken, för er som gillar dokumentärer liksom jag.

Det blir mer imorrn.

  • NP

    Såg du mitt filmtips jag mailade eller hamnade det i din spamkorg?

  • kinkym32

    Finns hur många bra dokumentärer som helst..kollade själv på en 1,40 tim lång mycket välgjort dokumentär om UFo:s. The secret evidence-UFO.

    Man blev ju inte ett dugg klokare i sig, men frågan saknar ju svar. Beror ju lite på ens egen grundinställning i frågan. Eftersom jag själv inte tror på en direkt evolutions teori beträffande mänskligheten, och defenitivt inte till religionen håller jag mig nog till universum och implantering av rasen.