USA om konflikten i Georgien

Ron Paul är mannen jag hade röstat på om jag varit amerikan. Här uttalar han sig om konflikten i Georgien vs Ryssland. Man kan knappt tro han är amerikansk politiker. Det kommer alldeles för många vettiga ord ur hans mun!

Med Ron Paul som president hade nu pågående kraschen i USA aldrig uppstått. Han vill helt enkelt skrota Federal Reserve. Liberal som han är. Det går inte lyssna på honom och inte gilla den här mannen. Jag skulle föda hans barn, om jag kunde och inte var rädd att ta kol på honom på kuppen, för han börjar ju bli lite till åren… ;P

  • Daniel Wijk

    Ja, det var synd att Ron Paul febern dog ganska snabbt. Det var riktigt roligt att se honom stå och debattera med fyra till Republikanska kandidater och få alla emot sig. Hans utrikespolitiska hållning är helt okay den också (no intervention).

  • Daniel Wijk

    Sen får jag väl, till viss del, hålla med de republikaner som säger att han inte passar in i partiet. Dock beror ju detta på att republikanerna har förändrats (till det sämre) under lång tid. Det var innan de republikanska bibelnissarnas tid förresten för den som trodde jag menade dom galenskaperna.

  • kinkym32

    Håll dig till katterna.