Socialen lämnar 18åring med 8mån bebis på gatan

Svensk välfärd är ett skämt. De som är mest utsatta lämnas därhän, precis så som man beskyller oss liberaler för att skapa ett samhälle som gör. Skillnaden är att i ett liberalt samhälle, utan skatter och tvång, hade folk haft mer incitament att själva skänka pengar till välgörenhet, något som inte existerar i Sverige, där vi förväntar oss att Staten ska ta hand om alla.

På socialen jobbar just nu ett gäng kräk, som är så vidriga, samvetslösa människor, att dom lämnar en 18åring på gatan, med en 8månader gammal bebis. Detta rapporterar Insider på Tv3 om ikväll.

Hur dom kan sova om natten, eller ha den minsta självrespekt kvar, frångår mitt förnuft. Att ingen av dessa usla kräk till människor på eget bevåg tar henne med sig hem och ger henne husrum åtminstone tillfälligt, det gestaltar för mig precis vilken sorts empati dessa individer [inte] har.

Om dom en gång sökte sig till socialen för att hjälpa människor så är det bortom varje rimligt tvivel uppenbart att den empatin inte finns kvar, utan har bytits mot cynism och likgiltighet. Någon annan förklaring, till att man dumpar en 18åring ensam på gatan mitt i Vintern, kan jag inte se.

Det är totalt oförsvarligt. Jag kan inte med ord beskriva den avsky jag känner för dessa vidriga människor. Jag hade utan att tveka upplåtit mitt hem för henne och det borde varenda människa med minsta samvete göra. Socialen i Sthlm (eller var det nu var) – ni är inte värda kallas människor. Jävla äckel. Ta ert ansvar som medmänniskor för i helvete!