Sjukt roligt!

Vi pirater är ju bekanta med Ondskans axelmakter, av vilka organisationen Stim måste ses som central. Jag fick tips om den här bloggen av Daniel, och fastnade direkt. Jag bläddrade bakåt i arkivet och hittade det här inlägget som jag tyckte var hysteriskt roligt. Kinderna är fortfarande fuktiga av tårarna från allt skratt.

Har inte bett om lov att citera, så istället länkar jag direkt till sidan.

 • Förra kommentaren verkade Opera ha ätit upp, så jag ber Firefox hjälpa mig nu.

  Tackar för skratt. Senast för några dagar sedan fick jag vad på posten? Jupp. Stim-tidningen. Så visst är jag medlem fortfarande. Funderar på att maila vidare med dom.

  Joakims senaste bloggpost..Dear $name – this is not spam

 • Tack. Stim är ett par roliga vapendragare. Kan som vidare info till dig säga att jag fortfarande är medlem, jag har fortfarande inte hittat något kryphål att komma undan via ;)

 • kinkym32

  Ibland har vi lite olika humor. Personligen tyckte jag inte alls det var roligt snarast beklagligt. ( förutom level 2 )
  Jag ser nog mer humor i att STIM tar ut en avgift på ca 60.000 per år för en restaurang som vill ha en tv, då oavsett om tv:n är på eller inte. Det kan ju hända att någon slår på apparaten och av misstag får in någon musik… då ska det betalas..det har STIM bestämt.
  Det är humor tycker jag.

 • Joakim: Kommentarer från folk som inte är reggade måste godkännas, det är för att jag ska undvika reklam och spam som annars har en tendens att regna in. Nu syns dem! ;)

  Maila vidare du och leta lite efter cheats på nätet. Måste ju finnas nån som lyckats dräpa sista bossen. ;P

 • Daniel Wijk

  Jokim: Lite kul att du hittade hit :-)

 • Självklart hittade jag hit. Hanna lämnade tydliga spår efter sig. Och jag har ändå krälat fram i www-träsket längre än de flesta i bloggvärlden är gamla. Vettiga texter fick mig dessutom att läsa vidare.