Serverbyte

Jag ledsnade på PRQ som aldrig går att få tag på och vars support är totalt icke-existerande. ”Skaffa aldrig server hos PRQ” – Hanniskt visdomsord. Nu är jag tillbaka på Servage, vilket betyder att jag kommer hålla mig lugn med pedofildebatterna. Som om jag inte var totalt urless på dem för länge sedan. Väck mig om tio år när hysterin gått över…

Databasen från bloggen går inte komma åt, så sannolikt är allt innehåll väck. Jag vet inte hur Google cache funkar, men om någon kan rädda mina guider, så vore jag väldigt tacksam…?

Jag har planer på att ändra lite karaktär på bloggen. Jag är trött på att ständigt vara aggressiv och opersonlig. Det är så oerhört långt ifrån den människa jag är privat och jag har tröttnat på det helt enkelt. Blivit äldre, antar jag. Och samtidigt inte. Jag har inte riktigt bestämt mig för hur privat det ska bli dock. Jag vill ju inte skriva en ren dagbok…

Just nu är politik helt ointressant. Jag är fjorton igen och det enda som hägrar just nu är pojkar, flickor, kramar, sex och längtan efter personen med det där extra. Jag har totalt tappat sugen för FRA-engagemanget och ja, just nu är jag inne i en väldigt cynisk period och jag har helt enkelt inget som helst förtroende kvar för vårt statsskick, sk ”demokrati”. Men som det egentligen borde heta: politikervälde.

Det har hänt ofantligt mycket i mitt liv senaste åren, för att inte tala om de sista två månaderna.

Min sociala fobi har helt försvunnit. Något jag dragits med sedan så länge jag kan minnas (dagisålder, minst). Det är väldigt omtumlande. Jag som alltid varit ensam och blivit irriterad när jag inte får vara själv är plötsligt social och önskar inget mer än att få fler vänner i min hemstad, så jag faktiskt har folk att umgås med. Vänner som faktiskt accepterar mig för den jag är.

Jag går i lite vaga planer på att författa något. Någon slags självbiografi, för att summera allt som hänt i mitt liv de senaste tio åren. Om inte annat så för min egen skull. För att liksom få ordning på alla känslor, tankar och allt som ändrats i min tillvaro. Men vi får se. Det är mest vaga tankar. Jag fnular vidare.

Nu ska jag dricka cola, äta chips och se på The Andromeda Strain.

Jag hoppas alla ni som skrivit att ni saknat min blogg inte är hemskt besvikna nu när jag återvänder. Jag känner bara att det just nu händer så otroligt mycket med mig själv, både fysiskt och mentalt. Jag har tappat bort mig själv och jag känner att jag måste landa lite i allt.

Jag hoppas ni har förståelse för det.

/Hanna