Röka eller baka?

Idag (läs igår, Lördag) har jag varit på bröllop för min bästa vän. Det var förstås jättekul. Hon var hur vacker som helst och redan på hotellet höll jag på att börja tjura när jag såg klänningen. Sen höll jag på att gråta igen när de gick in i kyrkan. Och ett antal gånger under vigseln.

Eftersom jag kände att det antagligen skulle bli mer störtböl än några lugnt strilande tårar så höll jag igen allt jag kunde… Jag var nämligen tärna och stod på sidan av och det hade nog lite stulit uppmärksamheten om jag börjat böla rakt ut mitt i alltihop.

Men allt gick bra. Vigseln flöt utan missöden och efteråt hade vi en jättetrevlig och rolig fest. Massa roliga tal, där man lärde sig en hel del nytt om brudgummen, som jag ju inte eg. känner särskilt bra sedan innan. Mycket skratt, jättegod mat, vacker dans. Jag tog massa bilder och efter sådär 50 bilder hade jag hunnit bli riktigt haj på brudens digitala systemkamera.

Jag har varit borta hela dagen och kom alldeles nyss hem, så jag har inte hunnit följa nån media alls idag. Så, mitt statement för dagen blir att dela med mig av den här videon. Lite kort underhållning!