Nytt forum för transsexuella i Sverige!

Igår startade vi upp ett nytt forum för transsexuella i Sverige. Det är främst tänkt som en mötesplats där de som har erfarenhet kan möta dem som själva är osäkra, fulla av funderingar, tvivel och i behov av stöd, råd och tips.

Tanken är att i forumet behandla allt från utredning och behandling till relationer med föräldrar, partners, jobbet och utbildning, men även diskussion kring genus och annan politik är välkommen!

Så, om du är transsexuell, eller bara har mycket funderingar kring ditt kön och konceptet kön överhuvudtaget är du välkommen till http://forum.transsexualism.se! Förhoppningsvis kan du få råd och hjälp, eller kanske ett bollplank för dina funderingar.

Det finns redan ett flertal forum, på olika communitites. Poängen med det här forumet är att man inte behöver vara medlem på någon community, här kan vi samla alla Sveriges transsexuella och utbyta erfarenheter, man behöver inte stå i kö utan bara logga in sig och börja skriva/läsa!

Idag har jag översatt forumet till Svenska också, så oavsett språkvana eller ålder ska det förhoppningsvis vara lätt att navigera och förstå hur forumet fungerar, även om man har mindre datorvana.

Varmt välkommen!