Mot IPRED

Jaha, som de flesta läsare av den här bloggen säkert redan känner till så finns det ett gäng idiotlagar på tur näst efter FRA. Vi Pirater pratade om den här lagen redan för två år sedan och nu är den alltså här.

Politiker skiter i vad folk tycker. Så länge det inte sker väpnade attentat mot Riksdagen en gång i veckan lär ingenting ändras, därför är jag inte direkt hoppfull att dom ska lyssna på oss i den här frågan. Vi har fascistiska politiker helt enkelt, som lever för att få mer makt och lägga sig i våra liv. För att kunna det måste dom ta vår integritet ifrån oss.

Hursomhelst;

Joina gruppen på facebook och skriv på namnlistan nedan.

Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=33637706842

Namninsamling: http://www.namninsamling.com/site/get.asp?IPRED

 • Mike

  Bra gjort.

  Ingen tvekan om att det är ett fashistsystem.

  vilka andra kan tänka sig kriminalisera sin egen befolkning.

  Talar ju ganska mycket om deras människosyn.

  Men så är det när man skapar lagar mot folk och har ideologier som , Insikt genom straff, order ur kaos , spilttra härska, kunskap genom att inte dela med sig osv ideologier och ser folket som en pina slavar som endast är nödvändiga då det saknas andra resurser.

  Vilken Jäv-a Fucki– Demokrati borde slänga ur dem huvudstupa ur regeringen.

  Behovet för direkt demokrati har aldrig varit större.

  Hellre en smula makt till varje invånare iställer för all makt till några få.

  Alla vi vet ju att makt korrumperar.

  Och dessutom ha mage och kalle denna kromokrati för en demokrati och indoktrinera folk med välfärdens matrtialistiska njutningar till acceptans.

  Dårar , den som inte inser sin egen anpassning har ingen egen fri vilja och kan inte ens skilja mellan rätt och fel och lyckas aldrig stilla sineet och utforska sin sanna natur, trots detta finns drösar med individer som gärna basunerar ut att vi lever i en demokrati osv osv bara för att dom blundar eller tjänar något på sitt leverne som skadar andra men skiter i det helt enkelt, eller lever i indoktrinerad okunskap.Dom flesta tänker det jag tjänar på är rätt : (Skadat) och även där kan dom inte ens värdera rätt vad det är dom tjänar på i längden då dom saknar visdomen pga den falska indoktrineringens lögn.Så dom måste genomleva känslokonflikterna och alla andra konflikter för att lära sig själva ,, som blinda barn som inte ens kan gå 1% känslomässig intelligens 0% spirituell intelligens och 99% falsk logik intelligens.

  Ta ett enkelt exempel = Bränsle..

  Som att bilar inte kunnat drivits på vatten i över 50 år nu och staten och media håller käften, klart när man spelar med i sekternas och bankirfamiljernas teater system grundad på lögn kontrol och rädsla.

  Hur många av dessa uppfinnare har inte mördats och dött under mysko omständigheter.?

  Skulle det vara en tillfällighet att dom kontaktats av Nasa och bolagen innan dom dött dessutom strax efter dom tagit patenten.

  Världen blir som den vilsne omedvetne håglöse idiotmänniskan tillåter den bli.

  Dags och Wake Up Förfaaan och ta tag i Nuet och skapa en framtid för barnen,, Ser inte folk att vi står på randen till en naturens kollaps ?,, nej blunda bara och tanka bilen, titta på skräp media, ät din skräpmat,Drick ditt aspartam cancer socker, Drick ditt flourerade cellgift vatten och sänk din Iq, gå i skräp skolan och låt dig indoktrineras med elitens lögner och falska systemets lögner och fördummande tekniker .Låt dig fyllas av den falska kunskapens lögner längtan och drömmar.Till att en dag befinna dig i Ångest, Avsaknad, Depression, Längtan, Hat, Fördömmande, Håglöshet, Ohälsa, Kraftlös, osv osv osv osv

  PATETISKT.

  Individer som går igenom livet utan att fråga sig en enda gång vem är jag , vad känner jag , hur varvför , när började känslan, vilken tanke ger den uppehov till, vad är dess rot osv osv VEM ÄR JAG.

  Dessa människors liv är tottalt bortkastat, en daggmask ger moder jord mera kärlek och nytta under sin livstid.

  Därför kan man se en 60 årings mans intelligens i barnens ögon som haft det hårt men en 18 årings vilsna tankelöshet och osinnesnärvaro i den 60 åriga mannens ögon som skämt bort sig själv och växt upp i indoktrinering och silversked i käften.
  SKAM.
  Dom har ingen skam, bara när dom gör bort sig i situationer dom försökt göra något som bedöms moraliskt fel av deras falska kunskaps källa.

  Känslor , följer dom utan att ifrågasätta slutar upp med att dom röstar på idiotiska saker , köper grejer dom inte behöver, utnyttjar andra känslomässigt och blir en parasit.
  Blockerar sig själv och förlorar tro och stänger hjärtat.
  Tror bara på vad dom kan ta och se då ´dom är så blockerade att dom inte känner ordentligt längre och tappat sin natur.
  Litar hellre på en politiker än sin granne eller sin bloggare på nätet som bara vill allas bästa och ge alla kärlek sanning och visdom.
  Strävar Strävar Söker Söker genom livet levandes i ett tomt skal utan högre mening (Inte undra på att människor är handlingslösa muppar som hellre vill styras till udnergång)

  Kärlek till alla själar vilsna och vakna gammla och unga hatiska och avunsjuka.

  Love yourself and understand yourself.
  inse din anpassning och dess orsaker och verkan (8 folded path)

  Hoppas Mupparna vaknar upp och lyser upp mörkret.

  Peace

 • kinkym32

  Mike .

  Ja du allt jag kan säga..lycka till med ALLT ,, det lär du behöva.
  Försök vara lite nykter.

 • Skrivit på sedan gammalt.

  Henrik Sundholms senaste bloggpost..Är värnplikten en form av slaveri?

 • Mike

  Okunskapens ignorans utryckte sig.

  Ja man diskriminerar vad man inte förstår.

  I samma okunskap ligger grunden till rädsla därav lättstyrd ochså.

  HAha nyktrare än mig blir du aldrig. lol hahahaha.

  Om du inte har såpass mycket sinnesnärvaro att du kan vandra i dödens dal och förvandla kroppen till en flamma.

  Svimma lungt boskap.
  Gaskammarn väntar.