Kemisk kastrering

Det är lite tragikomiskt, antalet piller jag stoppar i mig ökar. Nu är det inte direkt knark, utan pollenmedicin och vitamintillskott, men en av de saker man får som transsexuell är medicinen Androcur för att minska kroppsbehåringen. Det riktigt komiska, kommer dock först när man läser den medföljande beskrivningen av medicinen.

Androcur/Cyproteron
Androcur/Cyproteron

Som bisexuell sadomasochist och transsexuell kan jag ju inte låta bli att småle åt beskrivningen, ”…med sexuella avvikelser” och undra om det är en ren slump? Nåväl, funkar gör de inte, ur det hänseendet. Jag har sexdrift som en tolvåring just nu, även om den på många sätt är helt annorlunda än testosterondriven sexualdrift. Och inte är jag mindre bisexuell eller sadomasochist heller för den delen.

Syftet att de ges till transsexuella är förstås det som står i den sista meningen, för att minska kroppsbehåring. Jag kan efter drygt tre månader dock inte direkt påstå att de gjort någon skillnad. Nu var jag inte vidare hårig innan heller, kanske ger det mer effekt på mer håriga individer?

Oavsett vilket, beskrivningen är riktigt rolig.

 • Två i ett! Högst praktiskt ;-)

 • kinkym32

  Sluta med skitet, förstår inte varför du har den i från första början.Samt du spar ju pengar. Och som sagt 12 eller 14 års driften kvarstår ju.

 • Den minskar kroppsbehåringen, dvs gör hårståna som börjar växa i framtiden tunnare, de du har faller inte av eller avtar, såvidare du inte drar ut dom.

  sphrs senaste bloggpost..<bushman_lap> jag gillade henrik sch…

 • Tom

  Jag blev nyfiken på en sak du skrev: din sexualdrift är annorlunda nu än din tidigare testosterondrivna sexualdrift. Driften är inte svagare men annorlunda.

  Vad är skillnaden?

 • Daniel Wijk

  Gissningsvis är det andra mediciner du tar som också påverkar och kanske negerar den effekten utav preparatet?

 • Tom: Jag blir inte spontant och akut kåt, utan anledning. Däremot går jag omkring med en ständig längtan, vilket är en lite annorlunda känsla. Jag blir fortfarande upphetsad av samma porr som innan, men sexdriften generellt handlar mer om att jag saknar känslotillstånd, än att tankarna kretsar kring själva penetrering och orgasmbehovet. Så, den spontana lusten eller behovet av onani finns inte längre. Men jag blir definitivt sugen av viss yttre påverkan och då vaknar det mer akuta suget direkt.

  Sen är jag ju singel så jag har ingen att hänga upp upphetsningen på, hade jag haft partner hade jag sannolikt ständigt varit ”provocerad” av min partners närhet, utseende och beteende och då hade ju den mer akuta lusten funnits där nästan ständigt. Nu är det mer en generell saknad, men den är inte så påtaglig att jag akut bara måste få ut det på nåt sätt, genom onani t.ex. som det var tidigare när jag fortfarande producerade sperma.

  Då försattes man ju i ett närmast transliknande tillstånd när man bara var akut tvungen att tömma sig och inte kunde tänka på annat än sex, minst en gång om dagen. Det behovet finns inte längre. :)

 • Daniel: Ja, det är förstås inte alls omöjligt, även om jag inte tror de jag tar ska påverka. Hormoner och androcur ges ju till exempel normalt ihop. Då återstår tabletter mot ärftlig tunnhårighet, men dem har jag precis börjat med, så det kan inte ha inverkat under de tre månader som gått. Då kvarstår allergitabletterna.. och.. nä, de låter inte så sannolikt. :D

 • Tom

  Hanna

  Tack för ditt svar. Det var mycket intressant! Det är ju inte så många som har den dubbla erfarenheten som du har.

  Som man så är jag nyfiken på hur kvinnornas sexualitet skiljer sig (att den skiljer sig, pga skillnaderna i hormoner och gener, är uppenbart) från männens. En kvinna (född kvinna) kan ju inte förklara skillnaden, likaväl som en man (född man) inte heller kan förklara detta.

  /Tom

 • Är det inte billigare att bara vaxa sig? Jag menar, den medicinen kan ju inte vara speciellt billig?

  Patriks senaste bloggpost..FN vill förbjuda religionskritik

 • Patrik: Njäe, den är dyr. Men det täcks av högkostnadsskydd. Håller på ta bort hår med laser nu dock, så sen är det väck permanent.. :)

 • polaren

  så klart att du ska ta sådan om du vill bli kvinnan ju..

  stjälv så tror jag att små doser är bra mott för höga testo halter i blodet på männ.?

  Androcur®

  http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=19780414000015&DocTypeID=3&UserTypeID=0

  • Det är Androcur jag ätit, men jag ska få sprutor nu istället, eftersom Androcur sliter på levern.