Kemisk kastrering

Det är lite tragikomiskt, antalet piller jag stoppar i mig ökar. Nu är det inte direkt knark, utan pollenmedicin och vitamintillskott, men en av de saker man får som transsexuell är medicinen Androcur för att minska kroppsbehåringen. Det riktigt komiska, kommer dock först när man läser den medföljande beskrivningen av medicinen.

Androcur/Cyproteron
Androcur/Cyproteron

Som bisexuell sadomasochist och transsexuell kan jag ju inte låta bli att småle åt beskrivningen, ”…med sexuella avvikelser” och undra om det är en ren slump? Nåväl, funkar gör de inte, ur det hänseendet. Jag har sexdrift som en tolvåring just nu, även om den på många sätt är helt annorlunda än testosterondriven sexualdrift. Och inte är jag mindre bisexuell eller sadomasochist heller för den delen.

Syftet att de ges till transsexuella är förstås det som står i den sista meningen, för att minska kroppsbehåring. Jag kan efter drygt tre månader dock inte direkt påstå att de gjort någon skillnad. Nu var jag inte vidare hårig innan heller, kanske ger det mer effekt på mer håriga individer?

Oavsett vilket, beskrivningen är riktigt rolig.