Djursex (och onani)

Det är intressant och lite fascinerande, att folk faktiskt på fullt allvar tror att det bara är människor – och möjligen chimpanser som onanerar. Att djur är kåta och vill knulla och onanera är en egentligen rätt illa dold hemlighet, i synnerhet i tider som dessa. När allt finns videofilmat ett musklick bort! (Och inte skäms dom för det heller, de skamlösa djuren!)

Och filmerna tar aldrig slut…

Så, ni som av nån anledning fått för er att människan är unik med sin sexuella självtillfredställelse bör tänka om. :)

 • That makes me a sad panda :-(

  Henrik Sundholms senaste bloggpost..Utilitarismens motiv

 • Daniel Wijk

  Hmm, inte riktigt min grej. Att djur har kul är dock ingen nyhet för mig så jag överlåter tittandet till de riktigt intresserade ;-)

 • kinkym32

  Visst är vi lika oavsett art.

 • achtungbitte

  personligen kan jag rekommendera tegelstenen ”Biological Exuberance: Animal Homosexuality and Natural Diversity” av bruce Bagemihl.

 • Räkan

  Ni sexuella tycks vara helt besatta med att försöka legitimera blodskam och hejdlös sodomi som något ”heeelt naturligt”.

  Varför inte lägga till ”animalsexuell” som ytterligare ett av dina identiteter för att än mer öka på självförtroendet?

  Sluta tvinga på folk dumheter och ta ditt sexliv tillbaka till sängkammaren och låt vårat gemensamma rum vara fritt sådant här. Då kommer du att vara en av alla oss andra, varken mer eller mindre..

 • Gengi (från helgon)

  En vän till mig gav en gammal, uttjänt hårborste till sitt marsvin (för att marsvinet skulle leka med den, eller nåt), men marsvinet tänkte ”Oohh, en snygg tjej/kille! Nice fur, wanna fuck?” och hade sex med hårborsten varje dag. Den har levt i 10 år, vilket är mycket länge för sådana kritter.

  Kids, the moral here is: Masturbation leads to an elongated lifespan

 • Gengi: Alternativt ‘sex med hårborstar leder till längre livstid’? ;D

 • Gengi (från helgon)

  Ja, eller att alla som har hårborste i bakfickan (aka idkar BDSMsex) lever längre, vilket självklart är mer awesome.

  Get that damn hairbrush and start elongating your lifespan!

 • Räkan: Om du stör dig på att människor har en sexualitet är det inte andras problem utan ditt eget. Sexualneurotiker som du bör konfrontera er egen sexualitet och sluta skämmas så förbannat så fort något helt naturligt visas upp i allmänheten.

  Jag tänder inte på djur, så jag är inte zoofil, om det är den termen du fiskar efter. Men människan är ett djur bland andra och det är relevant att avliva den kristna myten om människan som något väsensskilt från andra djur.